Uitbreiding diensten Start2Move

06 Nov

PERSBERICHT: Zwolle, 6 november '15

Ruim 8 jaar geleden is opleidingscentrum Start2Move gestart als eenmanszaak met het aanbieden van de Fitnesstrainer A opleiding in Zwolle onder leiding van Jelmer Siemons. Al vrij snel werd het aanbod aan opleidingen en cursussen en het docententeam verder uitgebreid en zijn er op diverse locaties in Nederland nieuweopleidingslocaties geopend. 
Inmiddels is Start2Move uitgegroeid tot het grootste Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland en heeft ze honderden cursisten opgeleid op weg naar een (succesvolle) carrière in de sport- en fitnessbranche.

BEHEER LANDSTEDE FITNESSCENTRUM 
Wij zijn erg blij te kunnen meedelen dat onze diensten vanaf maandag 9 november '15 verder worden uitgebreid en wij het fitnesscentrum op onze hoofdlocatie Landstede Sportcentrum in Zwolle (voorheen Go Center) zullen gaan beheren en bovendien een extra kantoorruimte en een eigen theorieruimte tot onze beschikking zullen krijgen.

De afgelopen tijd zijn de huidige trainingsmaterialen nagelopen en volledig gerenoveerd. Bovendien zijn er diverse nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft waaronder een groot aantal nieuwe dumbells, medicine- en bosuballen, loopladders en weerstandsbanden.

FITNESSBEGELEIDING EN PERSONAL TRAINING
Naast het beheer zullen de Fit!vak gediplomeerde trainers van Start2Move op vaste tijden hoogstaande fitnessbegeleiding gaan verzorgen met de allernieuwste innovaties.

In samenwerking met Virtuagym krijgen klanten o.a. een eigen "trainingsapp" waarin ze aan de hand van foto's en filmpjes het trainingsplan en voortgang kunnen bekijken en bovendien een online challenge kunnen aangaan. Bovendien kan de voortgang exact worden bijgehouden en is er de mogelijkheid online trainings- en voedingsbegeleiding te krijgen.

Wij nodigen je graag uit om een keer vrijblijvend een afspraak te maken voor meer informatie over de mogelijkheden . 

Door Elian Goettsch | 06-11-2015


Meer lezen over: Nieuws, Locatie