Wat doe jij deze zomer?

09 May

Heb je deze zomer nog geen vakantieplannen? Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een Summer School voor de (inter)nationaal erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B*.  

*De opleidingen Fitnesstrainer A en B zijn onderdeel van het pakket Personal Trainer Basis Plus en Personal Trainer Pro.

Hoe werkt de Summer School?
In de maanden juli en augustus kun je tijdens de Summer School de opleiding Fitnesstrainer A of Fitnesstrainer B in circa 5 weken afronden. Je volgt dan 2 keer per week les. Iets sneller en pittiger, maar met dezelfde persoonlijke aandacht en kwaliteit die je van ons mag verwachten. 

Fitnesstrainer A Summer School (5 weken)
De opleiding Fitnesstrainer A is een uitstekende basisopleiding waarmee je na afronding een breed scala aan vaardigheden beheerst en met een internationaal erkend diploma direct aan de slag kunt in de fitnessbranche. De inhoudelijke kennis over onder andere trainingsleer, anatomie, fysiologie, krachttraining en voeding breng je direct in de praktijk.

De opleiding bestaat voor circa 40% uit theorie en 60% uit praktijk. Jouw docent is een praktijkgerichte professional die ervaring heeft als docent en/of als ondernemer in de fitnessbranche.

Startdata 

  • Dinsdag 9 juli in Rotterdam 
  • Maandag 15 juli in Amsterdam en Utrecht
  • Dinsdag 16 juli in Zwolle 
Direct inschrijven

Fitnesstrainer B Summer School (4 weken)

De Start2Move opleiding Fitnesstrainer B/ Personal Trainer is een uitstekende vervolgopleiding waarmee je na afronding een breed scala aan vaardigheden beheerst en met een internationaal erkend diploma direct aan de slag kunt als Personal Trainer. 

De Fitnesstrainer B opleiding bij Start2Move gaat verder dan een reguliere Fitnesstrainer B opleiding. Wij willen niet alleen opleiden voor een diploma, maar wij brengen breed opgeleide Personal Trainers op de markt die de marktbehoefte ook daadwerkelijk kunnen invullen. Naast de reguliere Fitnesstrainer B richtlijnen word je extra opgeleid op het gebied van:
  • Mentale en fysieke coaching en gedragsverandering
  • Optimale krachtprogrammering
  • Slaap- en stressmanagement
  • Testen en meten
  • Periodisering
Deze onderdelen zijn een must voor iedere Personal Trainer en zijn exclusief voor studenten van Start2Move ontwikkeld. De opleiding bestaat voor circa 50% uit theorie en 50% uit praktijk. 

Startdata
  • dinsdag 23 juli in Utrecht
Direct inschrijven

Heb jij al plannen voor de aankomende zomer en wil jij liever wat later starten? Na de zomer start de opleiding op verschillende locaties in heel Nederland. Bekijk alle actuele startdata en locaties op de opleidingspagina Fitnesstrainer A of Fitnesstrainer B

Door Fleur | 09-05-2019


Meer lezen over: