Wat doe jij deze zomer?

03 Apr

Deze zomer nog geen vakantieplannen? Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een Summer School voor de (inter)nationaal erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B*.  

* De opleidingen Fitnesstrainer A en B zijn onderdeel van het pakket Personal Trainer Basis Plus en Personal Trainer Pro.

Hoe werkt de Summer School?
Tijdens de Summer School volg je de opleiding in een versneld traject. Dit houdt in dat je twee lesdagen per week aan de slag gaat op onze hoofdlocatie in Zwolle. Omdat de intensiteit van de opleiding hoger ligt dan bij de reguliere dag- en avondopleiding vragen wij je contact met ons op te nemen om te kijken of de Summer School bij jou past. 

Startdata*:  
Fitnesstrainer A - di. 24 juli '18 - Zwolle 
Fitnesstrainer B - ma. 30 juli '18 - Zwolle

Direct van start
Wil jij niet wachten tot de zomer? In april, mei en juni '18 gaan er extra dag- en avondopleidingen Fitnesstrainer A en/ of Fitnesstrainer B van start in o.a. Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Interesse
Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande button voor het maken van een terugbelverzoek. Een carrièrecoach neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Bel mij terug!

 

Door Niels | 03-04-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.