Wij zoeken een (junior) communicatie en online marketing medewerker

05 Jun

Zet jouw communicatie carrière verder in beweging met Start2Move!

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en lijkt het je een uitdaging om van grote betekenis te kunnen zijn voor twee vooruitstrevende bedrijven? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken! Om onze groeidoelstellingen en ambities te kunnen realiseren, willen wij ons team uitbreiden met een (junior) communicatie- en online marketing medewerker (32 - 40 uur).  Je komt te werken op ons hoofdkantoor, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Binnen deze functie ga je werkzaamheden verrichten voor LAPT en Start2Move.

Wat ga je doen?
In deze functie vertaal je de marketing- en communicatiestrategie van LAPT en Start2Move naar de huisstijl, campagneconcepten, communicatiemiddelen en digitale media. Je bent medeverantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van LAPT en Start2move. Als afdeling is er intensief contact met de opleidingsadviseurs (Sales), die (potentiële) cursisten adviseren over het opleidingsaanbod van Start2Move. Gezamenlijk wordt er bepaald hoe er zo goed mogelijk tegemoet kan worden gekomen in de behoeften en wensen van onze cursisten en hoe zij het beste bereikt kunnen worden. Je rapporteert aan de general manager. 

Overige werkzaamheden

 • Opzetten van content strategie. 
 • Beheren en creëren van content voor de websites en social media kanalen. 
 • Opzetten en beheren van uitingen zoals nieuwsbrieven, opleidingsbrochures en overig informatiemateriaal.
 • Beheren en uitbreiden van het presentatiemateriaal (video’s, foto’s).
 • Volgen van de ontwikkelingen en signaleren van trends in de markt.
 • Uitbreiden en verrijken van het klantenbestand.
 • Bewaken van de huisstijl van LAPT en Start2Move en zorgen dat er op een eenduidige wijze gecommuniceerd wordt en dat er eenheid is tussen de vormgeving en beeld- en tekstelementen.
 • Bijhouden en optimaliseren van diverse online promotiekanalen. 
 • Organiseren van beurzen en evenementen. 
Kortom; een brede en zeer gevarieerde functie!

Wie ben jij?
Je bent een echt communicatietalent dat vol ideeën zit. Je bent commercieel onderlegd en je weet de weg binnen de communicatie- en (online) marketingwereld. Je bent proactief en ziet het als een uitdaging om te werken met deadlines. Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen!

Overige vaardigheden en competenties
 • HBO werk- en denkniveau.
 • 1 tot 2 jaar werkervaring op gebied van marketing (content), bij voorkeur opgedaan in een commerciële (sport)omgeving.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van content en online marketing campagnes.
 • Ervaring met video en videobewerking is een pré.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Je herkent je in de woorden: communicatief, creatief, resultaatgericht, flexibel, accuraat, stressbestendig, eigenaarschap en daadkrachtig. Je bent positief ingesteld en je denkt in kansen en mogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit.
Wie zijn wij?
LAPT
LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en ondersteunt bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière en het opzetten van een succesvolle Personal Trainer business. Sinds 1 april jl. heeft Start2Move LAPT overgenomen van de HDD Group.

Start2Move
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Hoe zetten wij jouw carrière verder in beweging?  
Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen.  Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Naast een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van LAPT en Start2Move, cursussen en/of opleidingen te volgen en gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Ben jij degene die wij zoeken?   
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van LAPT en Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Michel Looye (michel@start2move.nl). Indien je eerst informatie wilt over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met ons opnemen op het telefoonnummer 088-8507648. De uiterste sollicitatiedatum is 20 juli 2018.  Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.

Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   

Bekijk ook de vacature 'Online Senior Marketeer'
 

Door Niels | 05-06-2018


Meer lezen over: