Start2Move verwelkomt olympisch kampioen Elis Ligtlee als cursist

05 Jun

Olympisch kampioen Elis Ligtlee gaat na een topsportcarrière van 17 jaar, haar kennis en ervaringen inzetten om anderen te helpen om hun (sportieve) doelen te bereiken. Ze geeft fietsclinics, presentaties en lezingen en binnenkort ook personal trainingen. Elis heeft al ervaring in het geven van Personal Training, maar zal zich deze zomer nog verder gaan ontwikkelen door het pakket Personal Trainer Pro te volgen bij Start2Move. 

Elis Ligtlee bij Start2Move 
Opleidingsadviseur Roy verwelkomde Elis als Start2Move cursist en overhandigde haar het studieboek voor de opleiding Fitnesstrainer A, het eerste onderdeel van het pakket Personal Trainer Pro. ‘Het zal wel weer even wennen zijn om een studie op te pakken maar ik heb er zin in!’, aldus Elis. 

Goede ondersteuning 
Als Start2Move cursist heeft Elis exclusief toegang tot de unieke online leeromgeving e-Start met daarin o.a. diverse lesinhouden, powerpoints en video's en wordt ze optimaal ondersteund door haar eigen carrièrecoach en haar docent. Opleidingsadviseur Roy vertelt: ‘Deze persoonlijke benadering en ondersteuning ontvangen alle Start2Move cursisten, want het behalen van je doel is voor ons het meest belangrijk’.

Volg Elis Ligtlee bij Start2Move 
Wil je meer weten over hoe Elis haar opleiding bij Start2Move ervaart? Houd dan de website en social media in de gaten. We zullen regelmatig een kijkje geven in haar traject tot nationaal en internationaal erkend Personal Trainer. 

Wil jij net als Elis ook een pakket tot Personal Trainer volgen? Vraag nu de gratis brochure aan of vergelijk de verschillende Personal Trainer pakketten.

Brochure aanvragen

Personal Trainer pakketten

Door Lesley Passelima | 05-06-2019


Meer lezen over: