Start2Move lanceert vacaturebank met nationale en internationale vacatures

12 Oct

Start2Move geeft met de lancering van de vacaturebank invulling aan haar missie om carrières (verder) in beweging te zetten. De meer dan 4000 cursisten van Start2Move kunnen via e-Start, hun persoonlijke leeromgeving, op de hoogte blijven van het actuele vacature-aanbod en solliciteren op vacatures. Je vindt hier een breed aanbod aan vacatures; van fitnesstrainer tot lifestylecoach en van clubmanager tot loopconditietrainer voor een professioneel damesvoetbalteam in China. Deze laatste lichten wij in deze blog voor je uit.

Grenzeloze ambitie
Heb je altijd al willen werken bij een professionele voetbalclub in het buitenland? BSU Sports Football Club in China, een professionele voetbalclub van de overheid, zoekt op korte termijn (vanaf december 2018) een loopconditietrainer die verantwoordelijk wordt voor het eerste elftal dat uitkomt in de 2e divisie van het vrouwenvoetbal in China. Als loopconditietrainer begeleid en train je Chinese trainers.  

Jouw achtergrond
BSU Sports Football Club in Qinhuangdao wil graag het damesvoetbalteam naar een hoger niveau brengen en vraagt een specialist op het gebied van loopconditietraining. Ervaring  op het gebied van loop- en conditietraining in het voetbal én fitness is een must. De voorkeur gaat uit naar een trainer met ervaring in vrouwenvoetbal. Je dient daarnaast in staat te zijn om jouw kennis en kunde in het Engels over te brengen.

Het aanbod
De functie wordt in de eerste instantie aangeboden voor de duur voor 1 jaar. BSU Sports Football Club legt je in de watten en regelt je vliegticket, zorgverzekering en verblijf (hotel op de campus inclusief ontbijt, lunch en diner). Daarnaast heb je recht op 28 vakantiedagen en nationale feestdagen en ontvang je een salaris tussen de €4.000,- en €6.000,- netto, afhankelijk van je ervaring.

Solliciteren
Is je interesse gewekt en ben jij toe aan een sportieve carrièrestap in het buitenland? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou! Solliciteer via jouw online leeromgeving e-Start.

Meer vacatures
Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bekijk dan via e-Start alle openstaande vacatures en solliciteer direct. De vacaturebank wordt de komende tijd verder uitgebreid met aanvullende functionaliteiten, waaronder een platform waar opgeleide Start2Move professionals zich kunnen presenteren aan potentiële werkgevers.
Ben jij een werkgever en heb je (een) openstaande vacature(s) binnen de sport-, fitness en/of health branche. Plaats dan voor 1 december 2018 je vacature gratis online.

Door Leon Zielhuis | 12-10-2018


Meer lezen over: Sport, Nieuws, Voetbal, vacatures