Start2Move koopt LAPT International BV!

11 Apr

Perbericht: 11 april 2018, Zwolle

Opleidingscentrum Start2Move -de grootste fitnessopleider van Nederland- heeft per 9 april '18 LAPT International BV gekocht van de HDD Group.

LAPT is in 2009 gelanceerd als provider van personal training concepten voor fitnessclubs. LAPT staat voor Los Angeles Personal Training. In LA, Californië, ligt de bakermat van Personal Training. Denk maar eens aan het sportieve Venice Beach. LAPT heeft honderden fitnessclubs en Personal Trainers in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Dubai begeleid bij het opzetten van personal training als profit center.

‘’De laatste jaren is de focus op LAPT binnen HDD sterk verminderd, met name door een enorme groei in andere bedrijfsonderdelen’’, aldus Jan Middelkamp, development directeur en mede-eigenaar van HDD. ‘’Door LAPT nu bij Start2Move onder te brengen komt de focus weer terug’’.

Start2Move gaat LAPT na de zomer -met een vernieuwd concept- opnieuw lanceren. De "kick off" zal plaatsvinden tijdens de Personal Trainer Day 2018 op zaterdag 1 september in Zwolle.

De nieuwe eigenaar Jelmer Siemons hierover: ‘’We hebben als opleider de missie, onze cursisten letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen (en houden!) op weg naar een succesvolle carrière. Met de aankoop van LAPT, kunnen wij onze (oud)cursisten -waarvan een groot aantal als zelfstandige Personal Trainer aan de slag wil- hierdoor nog beter helpen met het opbouwen van hun carrière in de fitnessbranche. Nog dit jaar zal ook onze eigen vacaturebank voor de Fitness-, Sport- en Health branche worden gelanceerd, zodat we ook tegemoet komen aan de vele (oud)cursisten die op zoek zijn naar een carrière in loondienst. Hiermee gaan we een stap verder dan vele andere opleiders en is het behaalde diploma niet het einddoel, maar slechts het begin... Nederland telt bovendien al 623 PT-studio’s en ruim 4000 Personal Trainers. Ook hen willen we graag helpen met het opzetten cq uitbouwen van een succesvolle Personal Training business."

Ben jij benieuwd wat LAPT voor jou kan gaan betekenen? Laat dan jouw gegevens achter en wij brengen je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Houd mij op de hoogte

Door Start2Move | 11-04-2018


Meer lezen over: