Samenwerking Start2Move en Virtuagym

18 Mar

PERSBERICHT, 18 maart '16 Zwolle

"Start2Move, het toonaangevende Nederlandse opleidingscentrum voor fitness professionals, is een nieuwe samenwerking aangegaan met Virtuagym, provider van innovatie fitness software. Deze samenwerking dient om studenten beter voor te bereiden op de hedendaagse markt."
 
Virtuagym zal worden ingezet als platform voor studenten van Start2Move, waarmee zij niet alleen kennis kunnen delen in de community, maar ook inzicht zullen krijgen in de nieuwste technologische mogelijkheden op het gebied van training, voedingsbegeleiding en testen en meten. Daarnaast wordt er voor de curissten een eigen "Start2Move app" ontwikkeld.
"Met deze samenwerkingen willen we studenten beter voorbereiden op de markt, waar consumenten al veelvuldig gebruik maken van wearables en fitnessapps,” aldus Jelmer Siemons, oprichter en eigenaar van Start2Move. “Dit zal zowel de klanten van de trainers ten goede komen alsook de kans op succes van de trainers in de beroepspraktijk."
 
Virtuagym is enthousiast over de nieuwe samenwerking met Start2Move. "Deze samenwerking past binnen onze ambitie om door inzet van technologie het niveau van klantbegeleiding te vergroten," zegt Hugo Braam, CEO van Virtuagym. "Net als wij laat Start2Move hiermee zien altijd voorop te willen lopen in de markt. Ik zie het als een groot compliment dat het grootste Fit!vak erkende opleidingscentrum heeft gekozen voor een samenwerking met Virtuagym op dit vlak."


De komende maanden zal er op een aantal locaties een pilot worden gestart, waarna het streven is het om vanaf september 2016 op alle locaties in Nederland te implementeren.

Een greep uit de mogelijkheden:

  •  Maken online trainingschema's
  •  Opstellen voedingsplannen
  •  Opzetten van Uitdagingen & Beloningen 
  •  Online Coaching
  •  Onlnie video's met groot aantal oefeningen
  •  Facturatie 

Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen. 

Door Elian Goettsch | 18-03-2016


Meer lezen over: Nieuws, Opleiding