Samenwerking Personal-trainer.nl

07 Apr

Personal-trainer.nl heeft nu een samenwerking met Start2Move die met meer dan 20 locaties het grootste Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland is.

Vergroot jouw vindbaarheid als personal trainer en geef je carrière een kickstart
Je hebt een droom; je wil graag personal trainer worden en daar studeer je nu hard voor bij Start2Move. Een goede opleiding biedt je de kennis om verder op te bouwen, maar na je studie begint het werk pas echt. Heb je er weleens over nagedacht hoe je tegen die tijd aan klanten gaat komen? Ga je hiervoor jouw netwerk inzetten? Ga je bij een sportschool werken, kies je voor een eigen website en hoe ga je de concurrentie aan? Om je een handje te helpen, bieden we je de mogelijkheid om jouw carrière direct een kickstart te geven. Hoe? Door middel van personal-trainer.nl.

De meest gebruikte personal trainer zoekmachine
Personal-trainer.nl is een platform dat professionele personal trainers koppelt aan nieuwe klanten. Het is de meest gebruikte personal trainer zoekmachine van Nederland. Met behulp van deze website kun jij je als personal trainer presenteren binnen je vakgebied en provincie, om zo (meer) klanten naar je toe te trekken. Na inschrijving zien veel trainers een stijging van het aantal aanvragen van potentiële klanten en een verdubbeling van hun inkomsten. Sta je eenmaal geregistreerd op de site, dan kun je bovendien gebruik maken van diverse handige tools om jouw cliënten te begeleiden en je business verder te professionaliseren. Klinkt interessant, niet waar?

Vergroot je zichtbaarheid
Via personal-trainer.nl vergroot je jouw zichtbaarheid als trainer binnen jouw provincie en komen potentiële klanten makkelijker met je in contact, ook als je nog geen eigen website hebt. Op de website kun je namelijk een profiel aanmaken waarop jij jezelf en jouw specialisme laat zien. Via een handige functie op de site kunnen potentiële klanten zoeken naar personal trainers binnen een bepaald specialisme of een provincie en vervolgens contact met je opnemen. Afhankelijk van welk pakket je kiest krijg je daarnaast toegang tot diverse andere tools.

Laat je expertise zien
Naast het verhogen van je vindbaarheid kun je je op personal-trainer.nl neerzetten als expert in jouw vakgebied en niche markt. Dit kun je doen door jouw kennis, expertise, visie en persoonlijke artikelen te delen met alle gebruikers van de site. Hierdoor kunnen potentiële klanten je beter leren kennen en zullen ze sneller contact met je opnemen. Op je profiel kun je ervaringen, opleidingen, specialisaties en lessen benoemen en je onderscheiden door een persoonlijk stukje over jezelf te schrijven. Daarnaast kun je foto's en video's toevoegen, de url van je website plaatsen en media artikelen delen.
Omdat Social proof zeer belangrijk is om jouw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als trainer te vergroten, kun je je op jouw account laten beoordelen door klanten. Onder jouw profiel kunnen klanten aangeven hoe ze de trainingen ervaren. Hoe hoger en positiever de beoordelingen zijn, hoe hoger jij in de zoekresultaten op de website terecht komt.

Gemak & online begeleiding
Heb je eenmaal nieuwe cliënten gekregen, dan vergemakkelijkt personal-trainer.nl jouw werk. Op de website kun je namelijk klanten online begeleiden. Je cliënt kan hier o.a. een eetdagboek bijhouden, waarna jij dagelijks een compleet overzicht van het eetpatroon ontvangt. Ook krijg je inzicht in de trainingsvooruitgang en kun je de doelstellingen omschrijven en opslaan. Tevens kun je met behulp van een gebruiksvriendelijk facturering systeem (afhankelijk van welk pakket je kiest), makkelijk je inkomsten en uitgaven bijhouden en facturen sturen in je eigen huisstijl. Administratie doen wordt hierdoor makkelijker en overzichtelijker.

Altijd een pakket dat bij jou past
Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen, met diverse tools die uit te breiden zijn. Met een basisprofiel (Bronze+) kun je één werkgebied/specialisatie invullen, ben je goed zichtbaar op de website en kun je contactaanvragen ontvangen. Daarnaast kun je gebruik maken van de basis tools zoals het eetdagboek, de trainingsvooruitgang en het doelstellingen overzicht. Ook de review optie valt onder het basis pakket.
Voor iedereen die meer wil, is het basispakket uit te breiden met een Silver of Gold account. Personal-trainer.nl biedt jou met deze pakketten een solide start basis waarmee je je kunt blijven professionaliseren gebied van personal training en ondernemen. Zo ontvang je (afhankelijk van het pakket) een jaarlijkse bijscholing, korting op Leadpages, kun je meerdere specialisatie/werkgebieden toevoegen, krijg je extra promotie mogelijkheden via email, Social Media, een interview, benoeming onderaan de pagina, diverse blog artikelen, een extra mini website en een eigen salespagina. Daarnaast ontvang je (afhankelijk van je pakket) tips en adviezen via de mail om jouw business te boosten, heb je toegang tot een gratis factureringen systeem en de personal trainer Timer App.

Hoe werkt het?
Nog even op een rij, personal-trainer.nl vergroot;

  • je zichtbaarheid: het is de meest gebruikte personal trainer zoekmachine van Nederland;
  • je gemak: je kunt cliënten begeleiden via de website;
  • je expertise: je ontvang beoordelingen/reviews van klanten die je geloofwaardigheid vergroten;
  • je kennis en professionaliteit: gratis bijscholingsdagen, boekhoudprogramma, tips en trics.

Wil jij ook je zichtbaarheid, werkgemak, expertise en kennis vergroten? Wil jij goed van start gaan en je carrière als personal trainer een kickstart geven en je omzet verhogen? Kijk dan voor meer informatie op www.personal-trainer.nl. Alle cursisten van Start2Move krijgen een speciale korting: bij een één jarig Silver of Gold lidmaatschap krijg je drie maanden lang 50% korting. Bij een twee jarig Silver of Gold lidmaatschap krijg je zes maanden lang 50% korting.

Door Elian Goettsch | 07-04-2016


Meer lezen over: Nieuws