Samenwerking Out2Move

14 Nov

Start2move werkt sinds kort samen met het grootste online sportplatform voor sporters en trainers in Nederland Out2move. Met de samenwerking met Out2move zorgen we er voor dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen. Daarnaast kan je als nieuwe trainer op de markt direct met je business starten door een account aan te maken op Out2move.

  •  Het grootste online platform voor sporters en trainers in Nederland
Out2Move is een platform voor mensen die een buitensport zoeken en voor trainers die buitensport aanbieden. In 2013 zijn we gestart met het idee om alle sporters en trainers in Nederland te helpen elkaar te vinden en om vaker te kunnen sporten en trainen. Denk hierbij aan bootcamp, hardlopen, trailrunning, mountainbiken, surfen, suppen of personal training. 
 
  •  Betere vindbaar en nieuwe deelnemers
Met Out2Move zijn je lessen en je club beter online vindbaar voor een groot publiek. Daarnaast kan je profiteren van landelijke acties zodat je meer deelnemers kan krijgen.
 
  •  Handige apps voor administratie, betalingen en communicatie
Met een handige online applicatie en app kun je zoveel mogelijk tijd besteden aan mensen enthousiasmeren en trainen, en ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan administratie en facturatie.
 
  •  Voor iedereen beschikbaar
Binnen 10 minuten heb je je eigen gratis profielpagina aangemaakt. Je hebt dan ook meteen de beschikking over een geavanceerd online boekings- en betalingssysteem. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen hiervan moet kunnen profiteren vragen wij alleen een percentage van de omzet, tot een bepaald maximum. Dus geen vaste hoge maandelijkse kosten zodat ook juist de kleinere clubs of trainers van het platform kunnen profiteren.
 
Samen met Out2Move zorgen we ervoor dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen en zich kan focussen op zijn of haar sport. 

Door Elian Goettsch | 14-11-2015


Meer lezen over: Nieuws