Programma Personal Trainer Day bekend!

08 Jun

Jij bent er toch ook bij op zaterdag 1 september in Zwolle? Dan vindt de 4e editie van de Personal Trainer Day plaats! Het wordt een inspirerende en energieke dag met maar liefst 16 verschillende theoretische en praktijkgerichte workshops verzorgd door diverse gevestigde namen uit de fitness, health en sport branche. Je weet zeker dat je aan het eind van de dag met een aantal unieke ervaringen je dag afsluit.

Early Bird Tickets
Wil jij de Personal Trainer Day 2018 absoluut niet missen? Schrijf je dan nu alvast in! Tot 1 juli a.s. betaal je als Early Bird slechts €75,- (normaal €95,-)!

Programma
In onderstaande timetable vind je het complete overzicht van sprekers en workshops. Je hebt de mogelijkheid om tijdens de Personal Trainer Day vier workshops te volgen. Tussen de workshops door kun je een bezoek brengen aan de aanwezige stands van o.a. LAPT, Start2Move, Virtuagym, BlackBox Publishing, The Bootcamp Club etc. Aan het eind van de dag is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met je (toekomstige) collega’s uit het werkveld en wordt de dag afgesloten met een gezellige borrel.
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de pagina van de Personal Trainer Day 2018 voor het hele programma en een uitgebreide beschrijving over alle workshops en sprekers.

De Personal Trainer Day 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. LAPT, Start2Move, Virtuagym, The Bootcamp Club, NEO Health, On Campus, MIHA Bodytec, Recruit a Student.


INSCHRIJVEN
 

Door Niels | 08-06-2018


Meer lezen over: