Personal Training in het bedrijfsleven

14 Apr

Een goede gezondheid van medewerkers leidt tot een lager ziekteverzuim en verhoogt de inzetbaarheid en productiviteit. Als personal trainer zorg je ervoor dat medewerkers bewust worden van een gezonde leefstijl, met meer energie en met minder stress aan het werk zijn. Bedrijven zien steeds meer het nut hiervan en zetten  Personal Trainers in om dit te bewerkstelligen. Er is hierbij vraag naar advies op maat, coaching en hulp bij stressklachten en overgewicht. Kortom Personal trainers zijn erg gewild in het bedrijfsleven!

In samenwerking met Marije de Vries, mede-eigenaar van Fitter Nederland en auteur van oa. het boek "Fitnessbijbel voor vrouwen" organiseert Start2Move de praktijkgerichte workshop Personal Training in het bedrijfsleven. Deze workshop vindt plaats op vrijdag 21 april '17 van 13.00-16.00 op Papendal (Arnhem) en is bedoeld voor (toekomstige) Personal Trainers die succesvol aan de slag willen in het bedrijfsleven.
 
In deze workshop willen we je niet alleen meenemen in de succesfactoren om binnen het bedrijfsleven aan de slag te gaan, ook geven we tips hoe je bij (grote) organisaties aan tafel komt en meer grip krijgt op inkomsten welke vanuit bedrijfsbudgetten en subsidies worden gegenereerd.
 
Na de workshop "Personal Training in het bedrijfsleven" weet jij wat je nodig hebt om als Personal Trainer in het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Je ontvangt hiervoor ook een plan van aanpak.

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Door Start2Move | 14-04-2017


Meer lezen over: Fitness, Health