(oud-)Profvoetballers gestart met exclusieve opleiding tot Personal Trainer

21 Sep

(oud-)Profvoetballers Mark Veldmate, Mark Engberink, Jordy Tutuarima, Genaro Snijders, Jason Bourdouxhe, Michael Brouwer, Jop v/d Linden,  Dries Wuytens, Mike van Duinen, Jordy Tutuarima en Bart van Hintum zijn onlangs gestart met de opleiding Personal Trainer PRO  op verschillende locaties in heel Nederland. Start2Move biedt deze exclusieve opleiding aan in samenwerking met de Vereniging van Contractspelers (VVCS).

De opleiding is zodanig opgezet dat er rekening wordt gehouden met o.a. de competitie en eventuele interlands. Met deze samenwerking wil VVCS en Start2Move (oud-)profs helpen een succesvolle carrière op te bouwen na(ast) het voetbal. Wanneer de opleiding is afgerond (ongeveer 1 jaar) zijn de profs in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B. Tijdens de opleiding leren ze alles omtrent specifieke (sport)voedingsbegeleiding en worden ze voorbereid om als Personal Trainer een eigen bedrijf te starten.


Foto: Bart van Hintum (linksboven), Dries Wuytens (rechtsboven), Michael Brouwer (linksonder) onlangs in Zwolle gestart met de opleiding Personal Trainer PRO
 
Vorig seizoen (2016/2017) zijn Justin Tahapary, Anthony v/d Hurk, Sean Klaiber, Erik Quekel, Ivo Rossen, Feyo Glim, Robbie Haemhouts, Lars Nieuwpoort, Mike Grim, Jeffrey Rijsdijk, Nando Wormgoor, Werner Martens en Elvio van Overbeek gestart. Zij zijn druk om de diverse onderdelen van de studie af te ronden.

Ben jij ook geïnteresseerd in de opleiding Personal Trainer PRO exclusief voor (oud) profvoetballers? Heb je vragen? Neem dan contact op met Arjan Ebbinge (VVCS), 06 422 98 097 of Jelmer Siemons (Start2Move), 088 85 07 648. 

 

Door Niels | 21-09-2017


Meer lezen over: