Nieuwe opleidingsmanager Start2Move

06 Aug

Wij zijn blij te kunnen meedelen dat het team van Start2Move wordt uitgebreid met onze nieuwe opleidingsmanager Frank Nusteen!

EVEN VOORSTELLEN

Frank is na het behalen van zijn Sportmanagementdiploma begonnen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport in het mooie Amsterdam en hieraan afgestudeerd als Bewegingsdeskundige en docent Lichamelijke Opvoeding Eerste Graad. 
 
Als hobby was Frank al zeer actief in de fitnesswereld en van zijn hobby heeft hij uiteindelijk ook zijn werk gemaakt. Eerst als parttime fitness- en conditietrainer tijdens zijn studie bij verschillende sportscholen in Amsterdam en na zijn afstuderen  fulltime als Manager van een Health Center. 

Naast de nodige managementtaken is Frank ook altijd nog actief gebleven op de werkvloer als (Medisch)Fitnesstrainer, Spinningdocent, Aerobicdocent en Bootcamp trainer.
 
Tijdens zijn loopbaan is Frank zich steeds meer gaan verdiepen in Personal Training en Sportmassage wat heeft geresulteerd in een eigen bedrijf gespecialiseerd in deze twee disciplines en een functie als Personal Trainer & Coach bij één van de high-end private gyms van 3SIXTY5 in ’t Gooi. Als docent Lichamelijke Opvoeding heeft Frank gymlessen gegeven aan het particuliere opleidingsinstituut Luzac in Arnhem.
 
Frank is erg leergierig en zichzelf constant aan het verdiepen in zijn vakgebied fitness & health door het volgen van nieuwe cursussen en opleidingen en het bijhouden van de vakliteratuur. De match met Start2Move was dus snel gemaakt.
 
Naast zijn functie als Opleidingsmanager bij Start2Move gaat Frank tevens verschillende opleidingen en cursussen geven waaronder Fitnesstrainer A en Bootcamp Trainer 2.0.
 
Via Start2Move wil Frank zijn kennis en passie doorgeven aan de toekomstige fitnessprofessionals.
Zijn motto: "geloof in moeilijke mogelijkheden, niet in mogelijke moeilijkheden". 


Wij wensen Frank heel veel succes!

Team Start2Move

Door Elian Goettsch | 06-08-2016


Meer lezen over: Nieuws, Docent