NIeuwe opleiding Personal Trainer Pro exclusief voor (oud)profvoetballers

02 Sep

Ben jij die ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil gaan? Volg dan de opleiding Personal Trainer Pro die Start2Move i.s.m. de VVCS heeft samengesteld exclusief voor profvoetballers.

(Klik hier als je geen (oud)profvoetballer bent maar wel Personal Trainer zou willen worden.)
 
De meest uitgebreide en complete opleiding Personal Trainer Pro is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen met specifieke klachten en/of wensen zoals sporters, mensen met overgewicht of een blessure.

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma's Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf op te zetten. 

Inhoud opleidingen:
1. Fitnesstrainer A (11 lesdagen)
2. Fitnesstrainer B (8 lesdagen)
3. Sport en Voeding (4 lesdagen)
4. Personal Trainer Business (2 lesdagen)

De 4 onderdelen uit deze opleiding bestaan uit een afwisseling van theorie (o.a. krachttraining, voeding, blessures, testen en meten, klantbegeleiding) en praktijk en worden exclusief aangeboden aan leden van de VVCS. Naast de reguliere lesdagen heb je o.a. toegang tot de online leeromgeving met diverse video’s, powerpoints, een online oefentool en kun je gratis deelnemen aan diverse webinars.

MEER INFORMATIE PERSONAL TRAINER PRO

Vooropleiding 
Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Praktische informatie
• 25 lesdagen van 15.30- 21.30 uur verspreid over ca. 1 jaar*
• De opleidingen worden verzorgd op diverse locaties in Nederland verzorgd
• Diverse startdata
• Zelfstudie ca. 4-6 uur per week
• Stage ca. 2-3 uur per week 

Diploma’s en carrière mogelijkheden
Na afronding van de volledige opleiding heb je het hoogste Europees erkende diploma Personal Trainer (niv. 4) en is het mogelijk (zelfstandig) aan de slag te gaan als Personal Trainer. Bovendien ontvang je het certificaat Sport en Voeding en Personal Trainer Business. Er is op dit moment een grote vraag naar erkende Personal Trainers in heel Nederland. Dit diploma biedt volop kansen om direct of na je voetbalcarrière aan de slag te gaan.

Kosten
De volledige opleidingskosten inclusief cursusmaterialen en examens bedragen € 3245,-*. Betalen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Je betaalt in dat geval in 10 termijnen een bedrag van € 329,95 per termijn.

*Als VVCS lid ontvang je een exclusieve korting van € 329,50 op het cursusgeld (In het opmerkingenveld op het inschrijfformulier kun je dit vermelden) De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk tot 50% van de opleidingskosten terug te vorderen bij de Belastingdienst. Bereken je belastingvoordeel: https://www.start2move.nl/belastingvoordeel

Inschrijven
Voor meer informatie over deze opleiding of over o.a. het inschrijven hiervoor kun je contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via e-mail: a.ebbinge@vvcs.nl of telefonisch: 06 4229 8097. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om direct met Start2Move contact op te nemen via de mail, telefoon of de chat. 

 

Door Jelmer Siemons | 02-09-2017


Meer lezen over: Sport, Fitness, Health