Blog:

NEWtrition CONGRESS zat. 10 maart 2018 Houten

09 FebWil jij alles weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding? Kom dan naar dé voedingsconventie voor fitnessprofessionals van het jaar aangeboden in samenwerking met opleidingspartner LAPT!

Hier bespreken we de laatste feiten en fabels met echte guru’s en experts als Chi L. Chiu, Astrid Postma-Smeets, Ramses Jedeloo en Sarai Pannekoek! Zorg dat je erbij bent want het beloofd een interessante middag te worden met lezingen, paneldiscussies en als afsluiting een gezellige netwerk borrel.

TOPICS

Tijdens het NEWTRITION-event worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: 
- In de fitness sector worden veel meningen verkondigd over voeding, bijvoorbeeld over de effectiviteit voedingsprogramma’s. Maar wie toetst of het echt werkt?
- Huidige stand van zaken met betrekking tot voeding. 
- Laatste update onderzoeken op het gebied van voeding. 
- Laatste update van het Voedingscentrum  

Als je op de hoogte bent van de laatste inzichten op het gebied van voeding dan kun je nóg meer resultaten boeken bij je klanten. Super relevant dus!PROGRAMMA
Datum:                  10 maart 2018
Locatie:                  Van der Valk Hotel | Houten
Ontvangst:             12:30 uur
Programma:          13:00 – 17:30 uur
Netwerkborrel:      17:30 – 18:30 uur
 
KOSTEN
Regulier entree: €95,- excl. btw (incl. drankjes)

Inschrijven via LAPT


MEER INFORMATIE


 

Door Jelmer Siemons | 09-02-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      09:00 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.