NAC profvoetballer Pelé van Anholt van start met exclusieve opleiding tot Personal Trainer

06 Jul

Naast dat profvoetballer Pelé van Anholt sinds kort is aangesteld als speler van NAC gaat hij binnenkort ook van start met de opleiding tot Personal Trainer. Start2Move biedt deze exclusieve opleiding aan in samenwerking met de Vereniging van Contractspelers (VVCS). 

De opleiding is zodanig opgezet dat er rekening wordt gehouden met o.a. de competitie en eventuele interlands. Met deze samenwerking wil VVCS en Start2Move (oud-)profs helpen een succesvolle carrière op te bouwen na(ast) het voetbal. Wanneer de opleiding is afgerond (ongeveer 1 jaar) zijn de profs in het bezit van de Europees erkende NL Actief diploma’s Fitnesstrainer A en B. Tijdens de opleiding leren ze alles omtrent specifieke (sport)voedingsbegeleiding en worden ze voorbereid om als Personal Trainer een eigen bedrijf te starten.


Foto: Pieter Stam de Jonge

(oud-)Profvoetballers Mark Veldmate, Mark Engberink, Jordy Tutuarima, Genaro Snijders, Jason Bourdouxhe, Michael Brouwer, Jop v/d Linden,  Dries Wuytens, Mike van Duinen, Jordy Tutuarima en Bart van Hintum, Justin Tahapary, Anthony v/d Hurk, Sean Klaiber, Erik Quekel, Ivo Rossen, Feyo Glim, Robbie Haemhouts, Lars Nieuwpoort, Mike Grim, Jeffrey Rijsdijk, Nando Wormgoor, Werner Martens en Elvio van Overbeek hebben de opleiding inmiddels afgerond of zijn nog bezig om bepaalde onderdelen af te ronden. Ben jij ook geïnteresseerd in de opleiding Personal Trainer PRO exclusief voor (oud) profvoetballers? Heb je vragen? Neem dan contact op met Arjan Ebbinge (VVCS), 06 422 98 097 of Jelmer Siemons (Start2Move), 088 85 07 648. 

Meer informatie 

Door Niels | 06-07-2018


Meer lezen over: