Meewerkstage Accountancy of Bedrijfseconomie

16 Sep

Omschrijving stagevacature
Start2Move is een erkend opleidingscentrum en helpt cursisten bij het opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en gezondheidsbranche door het aanbieden van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen in heel Nederland.
Voor ons hoofdkantoor in Zwolle, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum en van waaruit alle opleidingen en cursussen gecoördineerd worden, zijn wij per direct op zoek naar een stagiaire Bedrijfseconomie of Accountancy. Mocht je vanaf februari 2017 bij ons stage willen lopen, dan is dit ook mogelijk.  
 
Wat ga je doen? 
Je ondersteunt de financiële afdeling bij het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij juiste en tijdige facturatie aan cursisten centraal staat. Tevens draag je bij aan het protocolleren van diverse bedrijfsprocessen.
 
Wat vragen wij?

  • Je volgt de HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie.
  • Je bent accuraat, stressbestendig en integer.
  • Je denkt in oplossingen. 

 
Wat bieden wij?

  • Je komt te werken binnen een jong en informeel team, waar hard gewerkt wordt, maar wel binnen een gezellige werksfeer.
  • Een afwisselende en zelfstandige stageplaats binnen een dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte wordt geboden voor eigen initiatief.   
  • De mogelijkheid om interne cursussen en/of opleidingen te volgen.  
  • Start2Move groeit erg snel, dus wie weet wat we jou na je stage kunnen bieden…


Wie zijn wij? 
Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar je ondervindt dit ook binnen de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt en de samenwerking met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste landelijke Fit!vak erkende opleidingscentrum. 
Start2Move staat bekend om de hoge slagingspercentages, de persoonlijke begeleiding en de professionaliteit en praktijkgerichtheid van de docenten. 
 
Geïnteresseerd?
Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag stage bij ons lopen? Mail dan je
CV en motivatie naar info@start2move.nl t.a.v. Annerieke Vrieling. Voor meer informatie over de stageplaats kun je contact opnemen met Annerieke via het telefoonnummer 088-8507648.
 

Door Elian Goettsch | 16-09-2016


Meer lezen over: Nieuws