Vacature Medewerker Marketing & Communicatie (32 tot 40 uur)

09 May

Zet jouw carrière (verder) in beweging!
Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en lijkt het je een enorme uitdaging om te bouwen aan c.q. mee te groeien met een sterk groeiende organisatie? Dan ben jij wellicht degene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij?
Start2Move is een landelijk opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in het aanbieden van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen. Onze missie is het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van onze cursisten op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt, door het helpen opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en gezondheidsbranche. 

Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke Fit!vak erkende opleidingscentrum. 
Start2Move staat bekend om het hoge slagingspercentage, de persoonlijke begeleiding en aanpak en de professionaliteit van de docenten. 

Waar zijn we naar op zoek?  
Om onze groeidoelstellingen en ambities te kunnen realiseren, willen we ons team op korte termijn versterken met een Medewerker Marketing & Communicatie (32 – 40 uur). Je zult met name werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Start2Move, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle.

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie- activiteiten van Start2Move. Je hebt intensief contact en afstemming met de collega’s die (potentiële) cursisten adviseren over het opleidingsaanbod van Start2Move. Je bepaalt samen hoe en wanneer de cursisten het beste bereikt kunnen worden. Een ander belangrijk onderdeel van jouw takenpakket betreft het bijhouden van de website en diverse social media kanalen.

In samenspraak met de directie en een Marketingadviesbureau, formuleer je de marketing- en communicatiedoelstellingen en wordt de marktbewerkingsstrategie bepaald.
Aan de hand hiervan stel je een operationeel marketing- en communicatieplan op.

Overige werkzaamheden

 • Ondersteunen bij grote events, zoals beurzen, open dagen en de jaarlijkse Personal Trainer Day.
 • Opstellen van nieuwsbrieven en overig informatiemateriaal, waaronder o.a. opleidingsbrochures.
 • Bewaken van de huisstijl van Start2Move en zorgen dat er op een eenduidige wijze gecommuniceerd wordt.
 • Bijhouden en optimaliseren van diverse online promotiekanalen (waaronder SEO en SEA).
 • Beheren en uitbreiden van het presentatiemateriaal (video’s, film, foto’s).
 • Volgen van de ontwikkelingen en signaleren van trends in de markt.

Wie ben jij?
Je komt het beste tot je recht in een dynamische werkomgeving. Je hoeft niet te weten hoe jouw werkdag er precies uit ziet en veranderingen vind je een uitdaging. Je bent iemand die graag in oplossingen denkt. Je komt te werken in een jong en informeel team en omdat je vanuit jouw rol veel contact hebt met jouw twaalf collega’s, is het belangrijk dat jij een teamplayer bent.

Overige vereisten en competenties
 • Afgeronde relevante HBO opleiding.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een commerciele (sport) omgeving. 
 • Ervaring met social media en online marketing. 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Zwolle. 
 • Je herkent je in de woorden: daadkrachtig, nauwkeurig, flexibel, proactief, innovatief en besluitvaardig. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een klantgerichte instelling. Je hebt een positieve mindset en vindt vitaliteit erg belangrijk.
 • Bereidheid om (incidenteel) in de avonden en in de weekenden te werken.
 • Affiniteit met de sport-, fitness- en gezondheidsbranche.  
Hoe zet Start2Move jouw carrière verder in beweging?  
Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. 
Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jouw kwaliteiten worden -voor zover mogelijk- optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en zodoende een duidelijke meerwaarde bent voor de organisatie. Aangezien Start2Move sterk groeiende is, zijn er voor jou voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. 

Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. 
Daarentegen verwachten wij van jou ook deze flexibiliteit. Wij hebben geen overwerkcultuur, maar verlangen wel van jou dat je zelf voldoende verantwoordelijkheid neemt voor jouw werkzaamheden en zodoende dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. 

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring), bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move kosteloos cursussen en opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Wil je ons team komen versterken?
Ben je er naar aanleiding van bovenstaande omschrijving van overtuigd dat jij de aanvulling bent op ons team? En lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). Wanneer je graag meer informatie wilt hebben over de vacature, laat het ons dan even weten. Indien gewenst nemen we telefonisch contact met jou hierover op.

De uiterste sollicitatiedatum is 30 mei a.s. Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.

Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.


BEKIJK ALLE VACATURES 

Door Erna Versluis | 09-05-2017


Meer lezen over: