LAPT CONVENTIE Lifestyle en Nutrition

17 Nov

Op zaterdag 12 december '15 vindt de nieuwe LAPT Conventie in Veenendaal plaats, aangeboden in samenwerking met Start2Move.Tijdens deze Conventie gaan verschillende fitness experts, waaronder hormoonexpert Ralph Moorman en wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven dieper in op de onderwerpen ‘Lifestyle & Nutrition’. 

SPECIALE OPENING
Het PT event wordt afgetrapt met een ‘Motivation & Lifestyle Quiz’ onder leiding van fitnessexpert Jan Middelkamp. Test je kennis...

EXCLUSIEVE WORKSHOP MET WERELDKAMPIOEN KICKBOKSEN!
Een exclusieve workshop door Rico Verhoeven, hoe vet is dat? Deze Conventie krijg je de unieke kans om een workshop te volgen van wereldkampioen Rico Verhoeven. Rico, bekend om zijn uitmuntende techniek en ongekende uithoudingsvermogen, leert je hoe je kickboksen het beste toe kunt passen in de trainingen met jouw klanten.

IR RALPH MOORMAN
Ralph, auteur van verschillende boeken over gezondheid en voeding (‘Hormoon balans voor vrouwen’ is net uit) zorgde in juni tijdens ROAD TO FITNESS al voor veel nieuwe inzichten en heeft hetzelfde doel voor dit event. Tijdens zijn interactieve workshop ‘Hormonen vs. Calorieën: De hormoonfactor leefstijl’ legt hij dit keer de verschillen uit tussen hormonen vs. calorieën, hormonen vs. gezondheid en wat hormonen voor invloed hebben op het eetgedrag.

ARTO PESOLA
Arto Pesola schreef het boek ‘Sitting is Killing’ en wil de wereld bewust maken over wat een inactief leven met je doet. Als PhD student aan de universiteit van Jyväskylä doet hij onderzoek naar een zittend bestaan en de gevolgen daarvan. Aan stil zitten doet Arto niet, dat mag duidelijk zijn! Als PT-er kun je na de workshop van Arto aan de slag met het gedrag van je klanten.

WHAT'S MORE?
Ook marketing specialist Peter van der Steege van Fitbrand is op de Conventie aanwezig. Als expert op het gebied van personal branding leert Peter je waarom je soms beter kunt werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Hoe kan je jouw PT business nog beter in de markt zetten?

KOSTEN
Niet LAPT Members betalen €129,-, LAPT Members betalen €95,- per persoon. Indien je gebruik wilt maken van de lunch kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. De kosten hiervoor bedragen €15,- 

Door Elian Goettsch | 17-11-2015


Meer lezen over: Nieuws, Event