Laatste plaatsen workshop Effecten van Krachttraining

07 Nov

In samenwerking met inspanningsfysioloog drs. Gerard van der Poel organiseert Start2Move de interactieve workshop "Effecten van Krachttraining". De workshop vindt plaats op vrijdag 18 november 2016 op Papendal en duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Deze workshop is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een up-to-date wetenschappelijke verdieping op het gebied van krachttraining.

Denk jij nog steeds dat er twee of drie spiervezeltypen zijn? Of zeg jij nog steeds tegen sporters/klanten dat hypertrofie begint na een week of drie? Wat zal jou antwoord zijn op de vraag: kun je met 1 been de helft van de kracht leveren ten opzichte van werken met 2 benen? En wat is de achterliggende verklaring als dat niet zo is? Weet jij wat 'cross-education' is en hoe je dit praktisch in oefenstof kunt toepassen? Na deze interactieve lezing en workshop kun je deze vragen en vele andere beantwoorden. Als je geïnteresseerd bent in inspanningsfysiologie, verdieping en up-to-date wetenschappelijke onderbouwing van je kennis dan is dit iets voor jou.

Over de docent
Gerard van der Poel is bewegingswetenschapper en werkt sinds 1993 vanuit zijn eigen bedrijf Infomotion als docent, trainer, auteur, redacteur en adviseur. Hij schrijft voor diverse vaktijdschriften en is medeauteur van 6 (trainings-/inspanningsfysiologie)boeken. Gerard is een inspanningsfysiologisch expert op het gebied van krachttraining, een autoriteit op het onderwerp stretching en expert over trainen met diabetes- en hartpatiënten. Hij is docent Inspanningsfysiologie en Trainingsleer in een groot aantal cursussen & opleidingen.Gerard adviseert opleidingen, bedrijven, sportorganisaties en individuele trainers. 

De kosten voor deze workshop bedragen €65,-. (Oud)cursisten van Start2Move ontvangen 25% korting (actiecode S2M25) en betalen slechts €48,75*. Klik hier om je direct in te schrijven.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de workshop.

Door Elian Goettsch | 07-11-2016


Meer lezen over: Nieuws, Event, Cursus, Fitness, Docent