Kwartaalevent Q2 'De leefstijlcoach anno 2019'

16 Jun

Op 23 juni 2019 vindt alweer het tweede kwartaalevent van dit jaar plaats. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT – richt zich op (toekomstige) fitness-, sport- en health professionals en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health. 

Thema kwartaalevent Q2: De leefstijlcoach anno 2019
De zorgsector geeft een duidelijk signaal af: Nederlanders moeten structureel hun leefstijl veranderen om de toenemende tendens van welzijnsklachten tegen te gaan. Een leefstijlcoach anno 2019 is van alle markten thuis en kan adviseren, motiveren en coachen op diverse deelgebieden zoals beweging, voeding, stress, slaap en vitaliteit. 
 

Je ziet de rol van een Personal Trainer, gewichtsconsulent, leefstijlcoach, fitness- en sportprofessionals dan ook steeds dichter bij elkaar komen. Om mensen te bewegen tot een gezondere leefstijl heb je namelijk te maken met gezonder (leren) eten, meer bewegen, aandacht hebben voor voldoende slaap, het reduceren van en het omgaan met stress en een goede balans vinden tussen inspanning (moeten) en ontspanning (mogen).

Inspirerende gastsprekers zoals Geja Heinen, diëtist en klinische Psycho Neuro Immunoloog en Soeredj Monorath, o.a. eigenaar van HumanHabits en auteur van het boek ‘Gedragsanalyse en Effectieve Communicatiestrategieën voor fitness-, sport- en health Professionals’ geven je interessante inzichten en praktische tips op dit gebied. 

3 redenen waarom je deze editie niet mag missen
  • Vernieuwende, inspirerende workshops
  • Toonaangevende, praktijkgerichte trainers en gastsprekers
  • Laagdrempelig en toegankelijk voor elke (fitness)liefhebber & professional
Tijdens deze dag is er bovendien de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met je (toekomstige) collega’s uit het werkveld.

Bekijk het programma

Door Fleur Zwetsloot | 16-06-2019


Meer lezen over: