Kom ons team versterken!

19 Jun

Zet jouw carrière in beweging met Start2Move!
Lijkt het je een uitdaging om stage te lopen bij twee ambitieuze, vooruitstrevende bedrijven tegen een mooie stagevergoeding? Lees dan vooral verder!

Vanaf september zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Sportkunde en een Stagiair(e) Marketing & Communicatie.

Wie zijn wij?


Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in het aanbieden van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief (voorheen Fit!vak) erkende opleidingscentrum. Start2Move staat bekend om het hoge slagingspercentage, de persoonlijke begeleiding en aanpak en de professionaliteit van haar docenten. 

LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs. Sinds de oprichting in 2009 zijn er honderden Personal Trainers opgeleid door LAPT en zijn ze tevens ondersteund bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière. Daarnaast heeft LAPT talloze fitnessclubs ondersteund bij het opzetten van een succesvolle Personal Training business.
Sinds 1 april jl. heeft Start2Move LAPT overgenomen van de HDD Group.

Wie ben jij?
Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving. Omdat je onderdeel gaat uitmaken van een klein team van 14 collega’s, is het van belang dat je een teamplayer bent. Tevens kun je goed zelfstandig werken, ben je proactief, accuraat en flexibel. Je bent positief ingesteld en je vindt vitaliteit en een gezonde levensstijl erg belangrijk.

Hoe zet Start2Move jouw carrière verder in beweging?  
Bij ons wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid. Wij zijn flexibel waar het gaat om de invulling van jouw stage-uren. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.
Naast een stagevergoeding, bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move en LAPT, cursussen en/of opleidingen te volgen en gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Stagiair(e) Sportkunde
Je gaat diverse (stage)werkzaamheden verrichten voor zowel Start2Move en LAPT. Doordat je mee gaat lopen bij diverse afdelingen, krijg je een goed beeld van de totale organisatie(s). Jouw opdracht ga je uitvoeren voor LAPT. Dit bedrijf is recentelijk door Start2Move overgenomen en het concept wordt in het najaar opnieuw gelanceerd. Je gaat onderzoeken hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden, welke waarde het concept toevoegt en wat de afnemers belangrijk vinden. Hiervoor zul je moeten onderzoeken hoe de markt eruit ziet en stel je een concurrentieanalyse op. De opdracht zal in overleg met de stagiaire en stagebegeleider specifieker omschreven worden.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie
Je gaat diverse (stage)werkzaamheden verrichten voor zowel Start2Move en LAPT. Wij bieden je een stageplaats in een dynamische omgeving waar je alles over online media, communicatie en marketing kunt leren. Je creëert content voor onze social posts, nieuwsbrieven, direct mailingen etc. Je helpt mee bij het organiseren van beurzen en events, je verzorgt de redactie voor diverse uitingen, je beantwoordt mail en telefoon en je denkt mee over de toekomstige marketingaanpak.

Profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste stagiair op minimaal HBO niveau (voorkeur meewerkstage).
  • Je kunt aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands schrijven.
  • Je barst van de creativiteit en energie.
  • Kennis van online media is een must.
     
Enthousiast geworden?  
Lijkt het je een uitdaging om als stagiaire bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en LAPT en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar info@start2move.nl.   

Door Niels | 19-06-2018


Meer lezen over: