Kom jij ons team versterken?

05 Jan

Stagiair(e) Marketing/Communicatie 
Word onze nieuwe stagiair marketing & communicatie! Wil je meewerken over de social posts van Start2Move, heb jij een passie voor het ontwikkelen van content (tekst, beeld en video) en heb jij ook nog eens een liefde voor sport en fitness? Dan hebben wij een uitdagende stageplaats voor jou.

Werkzaamheden
Wij bieden je een stageplaats in een dynamische omgeving waar je alles over online media, communicatie en marketing kunt leren. Je creëert content voor onze social posts, nieuwsbrieven, direct mailingen etc. Je helpt mee bij het organiseren van beurzen en events, je verzorgt de redactie voor diverse uitingen, je beantwoordt mail en telefoon en je denkt mee over de toekomstige marketingaanpak.

Profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste stagiair op minimaal HBO niveau (voorkeur meewerkstage)
  • Je kunt aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands schrijven
  • Je barst van de creativiteit en energie
  • Kennis van online media is een must
Wie zijn wij?
Start2Move is een landelijk opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in het aanbieden van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen. Onze missie is het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van onze cursisten op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt, door het helpen opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en gezondheidsbranche. 

Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke Fit!vak erkende opleidingscentrum. 
Start2Move staat bekend om het hoge slagingspercentage, de persoonlijke begeleiding en aanpak en de professionaliteit van de docenten. 

Ben je creatief, zit je vol energie en ben je ondernemend stuur dan je CV inclusief motivatie naar Niels Piëst (Coördinator Marketing), niels@start2move.nl.
 
 

Door Stephan | 05-01-2018


Meer lezen over: