Klaar voor de start!

19 Apr

We groeien hard bij Start2Move! Deze maand wordt ons team versterkt met maar liefst drie nieuwe collega's! We stellen ze graag aan je voor...

Judith Zwiers (Midden op de foto)
Commercieel Opleidingsadviseur
Judith is 31 jaar en gaat aan de slag voor Start2Move als commercieel opleidingsadviseur. Naast Start2Move is Judith ook werkzaam als Personal Trainer in haar eigen studio in Meppel. Als personal trainer krijgt ze ontzettend veel energie om mensen te begeleiden in het bereiken van hun gestelde doelen. Haar interesse voor sport heeft ze al van kinds af aan en door de jaren heen heeft ze verschillende sporten beoefend zoals: voetbal, tennis, turnen, jazzballet en pas later kwam haar focus te liggen op korfbal. Als hoogtepuntje heeft ze jaren in de Drentse/ Noordelijke selecties gespeeld en in totaal 6x op het Nederlandse Kampioenschap gestaan, waarvan 4x gespeeld en 2x als trainer/coach.   

Door mijn passie voor sport, was mijn keuze om de opleiding Sport & Bewegen te volgen, erg logisch. Leren vind ik belangrijk en op dit moment volg ik de opleiding Sportmassage. ‘Je bent nooit te oud om te leren’ is mijn motto. Ik ben Start2Move erg dankbaar voor het vertrouwen en mijn motivatie is erg groot om er samen een succes van te maken. Als opleidingsadviseur hoop ik door mijn eigen ervaring en enthousiasme je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en health branche. Aldus Judith Zwiers.


Michel Looye (Rechts op de foto)
General Manager
De afgelopen jaren is hij de drijvende kracht geweest bij AALO opleidingen. Het ondernemen zit Michel in het bloed en hij staat bovendien open voor nieuwe ideeën en innovaties, iets wat uitstekend past bij Start2Move. Het leuke is dat hij de fitness- en opleidingsbranche vanuit diverse kanten heeft ervaren. Zo heeft hij ooit het bedrijfsleven verlaten om van zijn hobby zijn beroep te maken en is hij zelf cursist geweest bij diverse opleidingsinstituten in de fitnessbranche. Daarna heeft Michel jaren gewerkt als master trainer, docent, productontwikkelaar en de afgelopen 7 jaar als general manager.
 
“Start2Move staat al jaren op mijn vizier, ik heb bewondering hoe deze organisatie in zeer korte tijd zichzelf zo op de ‘fitness- opleiderskaart’ heeft weten te zetten en daarbij niet alleen de passie voor het vak uitstraalt, maar ook nog eens in staat is om echt kwaliteit te bieden. Vanwege het wederzijds respect en toch ook door mijn nieuwsgierigheid, hebben Jelmer (eigenaar Start2Move) en ik een aantal keer een kop koffie gedronken. Tijdens onze gesprekken voelde ik letterlijk de passie en de drive achter Start2Move. Jelmer heeft een heldere visie over het vak fitness, in de breedste zin van het woord en hij weet heel duidelijk waar hij naar toe wil met Start2Move. Door deze gesprekken werd ik steeds enthousiaster en raakte ik langzamerhand ‘besmet’ met het Start2Move virus. Het kon wat mij betreft dan ook niet uitblijven dat ik iets voor deze organisatie wilde betekenen. Toen bleek dat Jelmer dezelfde gedachtes had, stond niets meer in de weg om een samenwerking aan te gaan”.  Aldus Michel Looye.


Danique Aardema (Links op de foto)
Stagiaire Marketing en Communicatie
Danique is derdejaars student International Business and Languages aan het NHL Stenden Hogeschool. Komende maanden gaat ze ondersteuning bieden op de marketing en communicatie afdeling en zal zich daarnaast bezig houden met de internationalisering van Start2Move.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te volleyballen, ik haal hier al jaren veel plezier en energie uit. Ik heb vanaf mijn 6e in Emmen gespeeld, afgelopen seizoen in Valencia en ik ga volgend seizoen mijn ambities in het volleybal verder ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen en ga ik graag op reis, het liefst naar de wat warmere gebieden.
Start2Move past ideaal bij mij vanwege dezelfde visie en ideeën, en ik ben ervan overtuigd dat ik mij hier goed kan gaan ontwikkelen, zowel op professioneel vlak als op persoonlijk gebied.
Het team barst van de energie en ambities en dat geeft mij een extra drive om hier aan de slag te gaan. Aldus Danique Aardema


Door Danique Aardema | 19-04-2018


Meer lezen over: