In drie dagen jouw salesvaardigheden naar een hoger niveau tillen?

18 Jun

Onze opleidingspartner HDD GROUP start binnenkort met een 3-daagse cursus Salesvaardigheden. Deze cursus gaat verder in op de vraag hoe je je klanten nog beter kunt helpen bij het maken van de juiste beslissing. De basis van deze workshop zijn de 8 stappen van het salesproces. Deze worden uitgebreid behandeld en getraind. Na het volgen van deze training kun je potentiele klanten nog beter helpen en zal het serviceniveau binnen je organisatie op een hoger level komen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Salesmanagement
  • Salesvaardigheden
  • Service
Cursusdata 
27, 28 juni & 5 juli 2018
27, 28 september & 4 oktober
29, 30 november & 12 december

Locatie
Sport- en evenementencomplex Merwestein
Merweplein 1
3432 GN Nieuwegein

Lestijden
De drie cursusdagen duren van 10.00 - 16.00 uur. 

Prijs
€ 299,- (exclusief BTW)

Docent
De 3-daagse cursus wordt verzorgd door Jos Eemstra. Jos is Development Director bij BlackBox publishers en BlackBox Fitness. Na het behalen van zijn CIOS diploma heeft hij de opleiding HBO Sportmanagement afgerond. Jos is al vele jaren werkzaam in de sport- en fitnessbranche in zowel Nederland als Duitsland bij verschillende organisaties zoals SL!M, HealthCity, Basic-Fit, NHN Support en HDD GROUP. Als zelfstandig consultant en trainer heeft hij vele sport- en health clubs getraind en begeleid naar een beter bedrijfsresultaat.

Interesse?
De inschrijving voor deze cursus verloopt via onze partner HDD GROUP. Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

Inschrijven 

Door Niels | 18-06-2018


Meer lezen over: