HDD participeert in Start2Move

22 Jul

PERSBERICHT: Waalwijk/Zwolle, 23 juli 2015 

De HDD Group, met als dochterbedrijven Les Mills, Studion, LAPT en SLIM, heeft een belang gekocht in het opleidingsinstituut Start2move waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Start2move is het grootste Fit!vak en rijkserkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en vakgerichte cursussen op het gebied van sport, fitness en gezondheid waaronder de opleidingen Fitnesstrainer A en B.

Start2move eigenaar Jelmer Siemons, voorheen conditietrainer van het 1e elftal van SC Heerenveen, tezamen met Marco van Basten, vertelt: ‘’Deze zet is voor Start2move een strategische keuze om ons snelgroeiende bedrijf verder uit te bouwen. We willen een veelheid aan opleidingen en trainingen toevoegen aan ons aanbod, waaronder opleidingen voor personal trainers, maar ook managers in de sport, fitness en health sector. HDD Group is hierbij de ideale partner’’.

HDD Group development directeur Jan Middelkamp: ‘’Door een belang te nemen in Start2move wil HDD Group zich versterken op het gebied van rijkserkende basisopleidingen en toegepaste opleidingen. HDD Group wil uiteindelijk iedere fitness professional een persoonlijke leerweg aanbieden voor een uitdagende baan in de prachtige fitnessbranche’’.

De samenwerking wordt de komende maanden verder vormgegeven. Zo zal Start2move te vinden zijn op conventies van Les Mills en LAPT. Daarnaast zal HDD Group stap voor stap het aanbod van Start2move helpen uitbreiden. Start2move blijft zelfstandig opereren vanuit Zwolle en zal als apart bedrijf worden aangestuurd door Jelmer en Annerieke.

Door Elian Goettsch | 22-07-2015


Meer lezen over: Nieuws