Gratis webinars Fitnesstrainer A en B

26 Jan

Vanaf volgende week gaan we van start met diverse nieuwe webinars voor de opleiding Fitnesstrainer A en B over o.a. anatomie, trainingsleer, fysiologie en de deelopdrachten. Daarnaast is het nu mogelijk online deel te nemen aan een online vragenuurtje met de docent en deel te nemen aan een examentraining. Een deel van de webinars zullen worden opgenomen en worden achteraf beschikbaar gesteld als video.

Deze gratis service en het complete rooster is exclusief beschikbaar voor onze cursisten in de persoonlijke leeromgeving. Geen cursist van Start2Move? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws (17 dec. 2015)

Start2Move heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in het ontwikkelen van online en on demand leermiddelen en er heeft een pilot plaatsgevonden met meer dan 100 cursisten. Gezien de vele enthousiaste reacties hebben we besloten de online lessen structureel en helemaal gratis te gaan aanbieden!

Dit betekent dat wanneer je bij Start2Move een opleiding Fitnesstrainer A of B gaat volgen je niet alleen kan rekenen op kwalitatief hoogwaardige en op de praktijk afgestemde lesdagen, maar dat je ook (vrijblijvend en gratis) ca. 1 á 2 keer per week een online lesprogramma aangeboden krijgt over bv. anatomie, trainingsleer en/of de deelopdrachten. Bovendien is er de gelegenheid vragen te stellen over de lesstof of over het examen

Hoe werkt het?

Concreet betekent dit dat je een lesplanning krijgt met een link (URL), waarmee je de digitale lesruimte van Start2Move kunt binnentreden. Je hoeft hiervoor dus geen extra applicaties te downloaden. Je kunt dus zonder extra reistijd lekker op de bank of op iedere gewenste locatie -waar ze beschikken over een internetverbinding- een zogeheten webinar (online les) volgen.

Tijdens deze webinars wordt naast theoretische lesstof ook extra ondersteuning gegeven bij het maken van stage opdrachten (portfolio). De applicatie die Start2Move gebruikt voor deze webinars maakt het bovendien mogelijk om op een zeer eenvoudige wijze de interactie te behouden met de docent en medestudenten die we ook hebben tijdens de contact (praktijk) lesdagen. Zo kun je tijdens de webinars gemakkelijk vragen stellen die direct beantwoord kunnen worden door de docent en zelfs met alle deelnemers openbaar en individueel communiceren via de chat. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en geluid!


Geen tijd?


Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de webinars live bij te wonen, dan kun je de behandelde lesstof bovendien nog achteraf terugkijken op het VMS (Video Management Systeem) van Start2Move.
Deze extra service is de afgelopen periode uitgetest en verder ontwikkeld, maar werd door de deelnemers als zeer waardevolle ondersteuning beoordeeld. Met deze extra service en ondersteuning hoopt Start2Move het al hoge slagingspercentage nog verder te verhogen en te garanderen.

Voor meer informatie over de webinars verzoeken wij je contact met ons op te nemen

Opmerkingen van cursisten

  •  "Omdat het interactief is blijft het goed hangen"
  •  "Helder, duidelijke uitleg"
  •  "Fijn dat ik de video kan terugkijken"
  •  "Ik kon niet alleen vragen stellen, maar zelf ook vragen oefenen"
  •  "Mooie extra oefenkans, ik ga nu met meer vertrouwen het theorie-examen maken"
  •  "Helemaal prima, erg leerzaam"

Door Elian Goettsch | 26-01-2016


Meer lezen over: Nieuws, Opleiding