Gratis webinar Sport en Voeding!

04 Dec

Wat kan ik het beste eten voordat ik ga sporten? Wat is de beste voeding om te herstellen? Zijn eiwitshakes en sportdrankjes nu echt noodzakelijk? Allemaal vragen die je kunt stellen tijdens het gratis webinar Sport en Voeding op donderdag 7 december van 19.00 - 20.00 uur.
Onze docent en diëtist Neeke Smit beantwoord gedurende een uur al jouw vragen! 

Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn altijd de passie van Neeke geweest. De keuze voor de opleiding voeding en diëtetiek, die ze in 2013 heeft afgerond, was dan ook snel gemaakt. Tijdens deze studie heeft ze zich veel verdiept in voeding en sport en haar fitnessinstructeur A behaald. Voor haar afstudeerscriptie heeft ze onderzoek gedaan naar de effecten van eiwitten bij een calorisch restrictie aan de Universiteit van Wageningen.  Haar stage heeft ze gelopen in een ziekenhuis, waar ze ervaring heeft opgedaan met behandelen en begeleiden van patiënten met ziektebeelden zoals COPD, diabetes en hart-en vaatziekten. 

Na haar afstuderen is Neeke werkzaam gebleven in het ziekenhuis en begonnen als fitnessinstructrice bij Fit For Free. Daarnaast is ze begonnen als columnist voor FIT.nl waar ze artikelen schrijft over voeding en in samenwerking met het team online coaching heeft ontwikkeld. In 2014 heeft ze haar eigen diëtistenpraktijk opgestart. Om mensen optimaal te kunnen begeleiden met voeding en sport heeft ze de Post HBO-Sportdiëtetiek gevolgd en met succes afgerond in 2014. 

Wat moet je doen om Neeke te kunnen volgen?

Wil je de webinar volgen op je mobiele device?
1. Download de Adobe connect app in je app store.
2. Na het downloaden van de app klik je hier om de juist omgeving te openen.
3. Je kunt nu de online lesruimte openen in de app.

Wil je de webinar volgen op je pc/laptop?
1. Klik hier om het programma Adobe Connect te installeren en de juiste omgeving te openen. 
2. Vervolgens opent zich automatisch de online lesruimte.

Ben je niet in de gelegen om het webinar om 19.00 uur te volgen? Geen probleem! Stuur een mail naar info@start2move.nl met in het onderwerp   "Webinar - Sport&Voeding - gemist". Wij sturen je vervolgens de link door zodat je op je gemak het webinar terug kan kijken. 

Ben je na deelname helemaal enthousiast geworden dan is de cursus Sport en Voeding zeker iets voor jou! 

Veel plezier en succes! 

Door Niels | 04-12-2017


Meer lezen over: