Gratis oefentool cursisten Fitnesstrainer A en B

01 Jun

Om je nog beter voor te bereiden op het theorie-examen, hebben wij een oefentool Fitnesstrainer A en B ontwikkeld waar je nu gratis gebruik van kunt maken!

Het is mogelijk om elk afzonderlijk onderwerp  te oefenen en daarnaast een oefentoets van 60 vragen te maken. Aan het eind van deze oefentoets krijg je een cijfer dat gebaseerd is op de norm van Fit!vak. Wij bieden cursisten Fitnesstrainer B bovendien de mogelijkheid om de oefentool van de opleiding Fitnesstrainer A te gebruiken, zodat je de reeds behandelde kennis –mocht dit nodig zijn- nog eens kan oefenen.

Vanzelfsprekend kunnen geen rechten worden verleend aan de behaalde resultaten en zullen vragen in deze oefentoets af kunnen wijken van het daadwerkelijke theorie-examen.

Wij zijn op dit moment nog bezig zijn met de verdere optimalisatie van de oefentool, desalniettemin willen wij jou alvast wel de mogelijkheid bieden om hiermee aan de slag te gaan. Mocht je tegen zaken aanlopen die (nog) niet goed werken of voor verbetering vatbaar zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag!

INLOGGEN OEFENTOOL

Stap 1: Open de pagina: www.start2move.nl/toetsen
Stap 2: Klik op: Wachtwoord aanvragen/ vergeten?
Stap 3: Volg de instructie die je hebt ontvangen op het opgegeven mailadres.

 Wij wensen je heel veel succes met de voorbereidingen op weg naar het examen!

TIP: de oefentool is ook uitstekend geschikt voor je smartphone of tablet!

Door Elian Goettsch | 01-06-2016


Meer lezen over: Nieuws, Opleiding