Geen diploma maar een carrière!

25 Oct

Als cursist van Start2Move word je niet (alleen) opgeleid voor een erkend diploma maar voor een succesvolle carrière. Samen met jouw eigen carrièrecoach ga je jouw carrièredoelen verder uitwerken en word je begeleid om deze te behalen. Naast inhoudelijke begeleiding biedt de Start2Move Vacaturebank jou direct toegang tot een groot aantal potentiële werkgevers.

Wil jij na jouw studie het liefst aan de slag als zelfstandig Personal Trainer of je eigen PT Studio beginnen?
In samenwerking met LAPT International BV ontvang je bij inschrijving van het Personal Trainer Basis of het Personal Trainer Pro pakket 12 maanden lang een gratis licentie LAPT Light t.w.v. €179,40. De 12 maanden gratis licentie start wanneer je met de opleiding Fitnesstrainer B begint. 
 
Enkele voordelen van deze licentie op een rijtje:
  • ondersteuning bij het opzetten van jouw PT Business (o.a. ondernemingsplan, website, branding)
  • gratis eigen webpagina op de website LAPT en leadgeneratie
  • toegang tot de Personal Training Library
  • diverse collectieve kortingen  
Meer informatie

Vernieuwd concept van LAPT 
LAPT International BV is in 2009 opgericht door een groot team van deskundigen met verschillende specialismen als internationaal kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs. LAPT heeft de afgelopen jaren honderden Personal Trainers opgeleid en ze geholpen bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière. Ook heeft LAPT talloze fitnessclubs ondersteund bij het opzetten van een succesvolle Personal Training business.

In september 2018 is het vernieuwde concept van LAPT gelanceerd. LAPT helpt Personal Trainers en Personal Training studio’s met het opzetten en/of uitbouwen van een succesvolle Personal Training Business in de breedste zin van het woord. Hiervoor hebben we 3 verschillende licenties ontwikkeld.

Meer informatie
Neem je geen Personal Trainer Basis of Personal Trainer Pro pakket af bij Start2Move maar ben je toch benieuwd wat LAPT voor jou kan betekenen of wil je meer informatie, klik dan op bovenstaande button. 

Door Fleur Zwetsloot | 25-10-2018


Meer lezen over: Nieuws, Opleiding