Start2Move zoekt freelance docenten (ZZP-er's)

10 Nov

Zet je carrière (verder) in beweging met Start2Move!
De missie van Start2Move is om cursisten letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door onze cursisten te helpen bij het opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en health branche. 
 
Vanwege de snelle groei van onze organisatie en de uitbreiding van ons opleidingsaanbod, zijn wij op zoek naar:
 
FREELANCE DOCENTEN (ZZP-er’s)
voor de volgende opleidingen en cursussen:

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in het verzorgen van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen in heel Nederland op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar zie je terug in de gehele organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief/Fit!vak erkende opleidingscentrum. Start2Move staat bekend om het hoge slagingspercentage, de persoonlijke begeleiding en aanpak en de professionaliteit van haar docenten. 

Wie ben jij?
Je hebt ruime ervaring opgedaan binnen de sport-, gezondheid-, en/of fitnessbranche en je wilt graag op freelance basis praktijkgerichte opleidingen en/of cursussen verzorgen. Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding, ruime lesgeefervaring en je bent didactisch uitstekend onderlegd.

Je hebt zelf een gezonde levensstijl en je bent in staat om jouw passie over te brengen op onze cursisten. Je bent flexibel en bereid om in de avonden en/of weekenden te werken.
Tevens gaat onze voorkeur uit naar docenten die op de vrijdag inzetbaar zijn.

Wat kan je van ons verwachten?
Als docent is voor jou een enorm belangrijke taak weggelegd; immers jij bent het gezicht van de organisatie. Op een enthousiaste, praktijkgerichte wijze geef je invulling aan de missie van Start2Move. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden heb je de vrijheid om jouw deskundigheid op een professionele wijze, conform de richtlijnen van Start2Move en van BGN of NLActief/Fit!vak in te zetten. 

Vanuit het hoofdkantoor in Zwolle zorgen wij voor alle randvoorwaarden, zodat wij jou zoveel mogelijk (extra) werk uit handen nemen en jij de volledige focus kunt hebben op de cursisten. Onze Examen- en Stagebureau beantwoordt alle vragen over de examens en stage. Daarnaast worden er regelmatig webinars gegeven aan de cursisten, als aanvulling op de lessen.
Wij maken gebruik van een online leeromgeving, waar je onder andere jouw presentie kunt bijhouden en inzage hebt in jouw planning en administratie.  
 
Als freelance docent maak je onderdeel uit van het docententeam, dat bestaat uit 90 docenten die allemaal werkzaam zijn in het werkveld. Een groot deel van de docenten is al jarenlang werkzaam voor Start2Move. Een van de docenten is Boy Willems, die met zijn passie en gedrevenheid al jarenlang klaargestoomd voor een carrière in de fitnessbranche.

Boy over Start2Move: naast mijn baan op het ROC, vind ik het erg leuk om mijn kennis en kunde over te brengen op andere leeftijdscategorieën (als op het ROC) en op cursisten die de studie niet als "verplicht" ervaren, maar als beweegreden hebben om "hun carrière in beweging te zetten".
Bij Start2Move werk ik inmiddels al circa 5 jaar samen met gedreven docenten die zich ook inzetten om de kwaliteit te verbeteren en actief meedenken in dit proces. Maar ook een hoofdkantoor wat zowel voor cursist als docent bijna dag en nacht bereikbaar is, blijft een prettig vangnet. Verder biedt Start2Move ook mogelijkheden aan om jezelf nog meer te ontwikkelen. Start2Move is vooroplopend en dit merk je (positieve zin) in alle onderdelen. Ik voel mij een gewaardeerde collega en de organisatie brengt mij nog steeds veel positieve energie.


Wat bieden wij?
  • Een vast marktconform uurtarief en een reiskostenvergoeding.
  • De mogelijkheid om kosteloos interne cursussen en/of opleidingen te volgen.
  • Door middel van de jaarlijkse Personal Trainer Day en overige docentenbijeenkomsten, kom je in contact met mensen uit het werkveld.
Enthousiast geworden?
Wil je graag onderdeel uitmaken van ons docententeam? En herken jij je in het omschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Frank Nusteen (frank@start2move.nl). Wanneer je nog een cursus of opleiding, die jij zelf (mede) zou kunnen ontwikkelen en verzorgen, mist in ons aanbod, dan komen wij ook graag met jou in contact.
 
  Wij selecteren onze docenten graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.   

Ben je benieuwd naar alle openstaande vacatures?

Door Niels Piëst | 10-11-2017


Meer lezen over: vacatures