Fitfair zoekt hosting team members!

07 Nov

Het team van Dancefair organiseert voor het 2e jaar Fitfair. Fitfair is een tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 17 state of the art conferentiezalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Topsporters als mentor
Sporters als Tavi Castro en vele andere inspireren de bezoekers om het beste uit zichzelf te halen als (top)sporter en/of ondernemer.

HOSTING TEAM
Wij zijn op zoek naar representatieve en pro-actieve dames en heren die met elkaar onder begeleiding de overall hosting voor Fitfair verzorgen. Dit houdt o.a. concreet in:
• Het begeleiden van bezoekers in en uit de seminarzalen - 150 seminars gedurende het gehele weekend, zalen variëren van capaciteit van 50 personen tot 500 personen
• Het zelfstandig toepassen van het toegangsbeleid
• Het naleven van de programmatijden
• Crowd management – controleren aantal bezoekers
• Algemeen aanspreekpunt van de zaal - als je daar ingedeeld staat
• Eventueel wat aanvullende ad hoc zaken die met hosting te maken hebben

Omdat we voorkeur geven aan team members die beide dagen aanwezig willen en kunnen zijn, zullen we indien mogelijk wisselen van functie als dat geapprecieerd wordt.

Overall belangrijk vinden wij dat de dames en heren die ons komen helpen zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen dragen, enthousiast en flexibel zijn. Wanneer je affiniteit hebt met de sportwereld zou dat natuurlijk een mooie aanvulling zijn, maar is geen must.

“WIE – WAT – WAAR”
• Zaterdag 24 & zondag 25 november 2018
• 08:30 uur aanwezig voor briefing
• 10:00 uur tot 18:30 uur Fitfair geopend
• @Media Plaza/Supernova/Hal 5/Julianagebied, Jaarbeurs Utrecht • €40 vergoeding p.p. voor het hele weekend (bestaande uit reiskosten + lunch)

ARE YOU JOINING?
Stuur ons uiterlijk voor 12 november een korte e-mail met CV en recente foto naar denise@fitfairjaarbeurs.nl.

Door Leon Zielhuis | 07-11-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.