Even voorstellen: Suzanne Luijckx

03 Jan

Mijn naam is Suzanne, een energieke en sportieve dame van 27 jaar en woonachtig in Groningen. Ik volg de studie Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool te Groningen en ik zal vanaf februari 2017 mijn afstudeeronderzoek doen bij Start2Move. Tijdens dit onderzoek ga ik mij bezighouden met de marketing binnen deze sportieve en dynamische organisatie.
 Naast mijn studie Sport, Gezondheid en Management ben ik in het bezit van mijn Fit!vak erkende diploma Fitnesstrainer A en ben ik op het moment bezig met het behalen van mijn Fit!vak Fitnesstrainer B welke ik uiteraard volg en heb gevolgd bij Start2Move.
 
Mijn energie kan ik kwijt in fitness, wielrennen, mountainbiken en tennis. Een stukje rust daarentegen vind ik in yoga en schrijven. Ik ben altijd in voor een sportieve uitdaging en vind het heerlijk om buiten en actief bezig te zijn.
 
Ik kijk ernaar uit om in het nieuwe jaar voor Start2Move aan de slag te gaan en mijn kennis op het gebied van Marketing, Sport, Gezondheid en Management te vergroten. 

Door Elian Goettsch | 03-01-2017


Meer lezen over: Nieuws