Even voorstellen: nieuwe collega Angelina Schleper!

12 Dec

Het  jaar gaat voor mij goed van start als nieuwe medewerker bij Start2Move!                                    

Mijn naam is Angelina Schleper en vanaf januari 2017 mag ik aan de slag als accountmanager bij dit snel groeiend bedrijf. Sport en Bewegen is mijn passie en na mijn VWO diploma heb ik dan ook de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Sport & Bewegen afgerond aan de Calo in Zwolle. Tijdens en na deze studies heb ik gewerkt in verschillende fitnesscentra en buitensportorganisaties om vervolgens als coördinator sportstimulering te werken voor het Sport Service Centrum in Deventer.

Werkend in de breedtesport ging mijn aandacht steeds meer uit naar de fitnessbranche en toen de gelegenheid zich voor deed dat ik dit kon combineren in een commerciële functie heb ik deze uitdaging met beide handen aangepakt. In  de functie als accountmanager ben ik voor de firma FitLinxx Benelux 8 jaren de intermediair geweest tussen klant en organisatie.
Op sportief gebied ben ik nog steeds heel actief in o.a. tennis, hardlopen & fitness.  Ik woon in Lelystad met mijn gezin en vind het heerlijk om alle ballen hoog te houden.  

Met mijn kennis en ervaring hoop ik een bijdrage te kunnen leveren om nog meer mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Ik heb er zin An!


Door Jelmer Siemons | 12-12-2016


Meer lezen over: Sport, Fitness, Health