De erkende opleiding Personal Trainer PRO van start in 20 steden!

16 Jan

Heb jij een passie voor fitness en lijkt het jou leuk om van je hobby je beroep te maken? Begin 2018 starten we in maar liefst 20 steden in Nederland met de internationaal erkende opleiding Personal Trainer PRO.

Er is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist en de opleiding is te volgen naast huidige baan of studie. Het is mogelijk om de 4 onderdelen uit het pakket in ca. 1 jaar af te ronden. We hebben bovendien nog een groot aantal openstaande vacatures.

* TIP: Schrijf je tijdig in om verzekerd te zijn van een cursusplaats op jouw favoriete locatie. Je ontvangt nu bovendien de allernieuwste NEO Health fitnesstracker (t.w.v. €109,-)  en de NEO Health Onyx weegschaal ( t.w.v. €109,-) helemaal gratis! Ook ontvang je het boek Personal Training in Nederland.

#Amsterdam #Arnhem #Alkmaar #Den Bosch #DenHaag #Doetinchem #Eindhoven #Enschede #Goes #Groningen #Hengelo #Leusden #Leiden #Nijmegen #Rotterdam #Sittard #Tilburg #Utrecht #Weesp #Zwolle

Meer informatie  

Door Niels | 16-01-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.