De erkende opleiding Personal Trainer Pro van start in 16 steden!

22 May

Heb jij een passie voor fitness en lijkt het jou leuk om van je hobby je beroep te maken? Na de zomervakantie (september) starten we in maar liefst 16 steden in Nederland met de internationaal erkende opleiding Personal Trainer PRO.

Er is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist en de opleiding is te volgen naast huidige baan of studie. Het is mogelijk om de 4 onderdelen uit het pakket in ca. 1 jaar af te ronden. We hebben bovendien nog een groot aantal openstaande vacatures.

Summer School
Wil jij niet wachten tot na de zomervakantie en wil je sneller van start? Dan is de Summer School iets voor jou! Tijdens de Summer School volg je de opleiding in een versneld traject. Dit houdt in dat je twee lesdagen per week aan de slag gaat op onze hoofdlocatie in Zwolle. Omdat de intensiteit van de opleiding hoger ligt dan bij de reguliere dag- en avondopleiding vragen wij je contact met ons op te nemen om te kijken of de Summer School bij jou past. 

MEER INFORMATIE

* TIP: Schrijf je tijdig in om verzekerd te zijn van een cursusplaats op jouw favoriete locatie. Je ontvangt tot 1 juni 2018 bovendien de allernieuwste NEO Health fitnesstracker (t.w.v. €109,-)  en de NEO Health Onyx weegschaal ( t.w.v. €109,-) helemaal gratis! Ook ontvang je het boek Personal Training in Nederland.

#Amsterdam #Arnhem #Den Bosch #DenHaag #Eindhoven #Enschede #Goes #Groningen #Heerenveen #Leiden #Nijmegen #Rotterdam #Tilburg #Utrecht #Weesp #Zwolle

 

Door Niels | 22-05-2018


Meer lezen over: