De droom van Monique Pols: Van cursist naar PT studio eigenaar

24 Sep

Sport, voeding en gezondheid lopen van jongs af aan als een rode draad door haar  leven. Eind 2014 kwam ze op een punt in haar leven waar ze dacht “ben ik gelukkig met het werk wat ik doe”?

Monique Pols: Twintig jaar had ik een carrière als Human Resources professional. Ik heb altijd gehouden van mijn werk tot dat punt waarbij ik dacht: En nu? Op dat moment kwam ik in contact met een personal trainer. Op haar muur zag ik een aantal diploma's en certificaten hangen waar ik de naam Start2Move op zag staan. Eenmaal thuis dacht ik: “is dit iets voor mij”? Waarom maak ik van mijn hobby niet mijn werk? In die week heb ik contact opgenomen met Start2Move en begin 2015 ben ik begonnen met de cursus Hardloop Trainer. De rest is geschiedenis. Via Start2Move ben ik vervolgens verder gegaan met een totale omscholing tot personal trainer met als doel het openen van mijn eigen bedrijf. Start2Move heeft mij in dit traject van A tot Z gefaciliteerd. Ze zijn professioneel, flexibel, behulpzaam en altijd bereid om mee te denken. De inhoud van de cursussen en opleidingen zijn een perfecte mix van theorie en praktijk. Breng daarbij de expertise van de docenten en de cirkel is rond. Nu, ruim twee jaar later, sta ik aan het begin van een nieuw avontuur. Mijn doel is gerealiseerd. Ik ga starten met POLS Personal Training.
 
Tijdens de start van mijn opleiding Fitnesstrainer A ontmoette ik medestudent Michaelrobbert Brans. We kennen elkaar nu ruim twee jaar en we gaan  samenwerken. Michaelrobbert en zijn beste vriend Dennie van Dijkhuizen zijn eigenaar van Tough Ground. Deze helden zijn ruim twee jaar geleden een prachtig avontuur begonnen met het doel een unieke sportieve onderneming op te zetten. Een indoor sportomgeving waar Crossfit en Obstacle Course Running worden gecombineerd. Een plek waar alle valide en mindervalide sporters het uiterste uit zichzelf willen halen. Het was voor mij dan ook een grote eer toen Michaelrobbert mij vroeg om deel uit te maken van hun droom.
 
Op 9 oktober 2017 openen wij de deuren van POLS Personal Training dat onderdeel uitmaakt van Tough Ground. Een plek waar diverse professionals op het gebied van (personal) training, voeding en fysiotherapie werken. POLS Personal Training biedt een totaalpakket van diensten op het gebied van persoonlijke training, small group training, voeding en coaching.

Mijn missie is om mensen te helpen en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en samen te werken aan een actieve, fitte, gezonde en bewuste leefstijl. Een leefstijlverandering. Zowel mentaal als fysiek. www.polspersonaltraining.nl
 

Door Niels | 24-09-2017


Meer lezen over: