Cursus Klantenbinding door Gedragscoaching

04 Aug

Als personal trainer hebben we de neiging om de focus bij de klant vooral op de training te leggen. Om bij een klant langdurig gewenst resultaat te boeken, is gedragscoaching essentieel. Zo zijn aspecten als voeding en mental coaching minstens zo belangrijk als training, want wat betekent twee uur in de week trainen als de overige 166 uur onveranderd blijven? Hoeveel effect heeft jouw training dan op het resultaat van jouw klant?
 
Training blijft een belangrijk onderdeel van een gezond leven, maar in combinatie met lifestyle coaching kun je jouw personal training naar een hoger niveau tillen.
 
Gedragsverandering verloopt gefaseerd en coaching moet daarop inspelen. Iemand die net begint vraagt om een andere aanpak, dan iemand die verder in het proces is. Per fase hoort namelijk een andere (coaching) strategie.
 
Tijdens ‘Klantenbinding door Gedragscoaching’ leer je door verschillende strategieën hoe je gedragsfases kunt herkennen en hoe je als coach daarop moet inspelen. Benieuwd naar deze cursus? Kijk dan  hier voor meer informatie. 

Door Elian Goettsch | 04-08-2016


Meer lezen over: Cursus, Health