Congres Personal Training in Nederland

31 Oct

Net als voor de fitnesssector in het geheel is er ook over personal training niet veel onderzoek beschikbaar, zeker niet specifiek voor Nederland. Exacte gegevens over omvang en bereik van de markt van personal training zijn zelfs helemaal niet voorhanden. Dat gaat nu veranderen met de publicatie van het boek Personal Training in Nederland. Voor de eerste keer zijn de omvang, trends en ontwikkelingen in de PT-markt in ons land in kaart gebracht, aan de hand van specifiek surveyonderzoek en literatuuronderzoek. Het boek verschijnt in november 2017.Auteurs: Jan Middelkamp, Peter Wolfhagen en Ronald Wouters
Doelgroep: Fitnessprofessionals in het algemeen en personal trainers in het bijzonder


NL Actief en Kenniscentrum Sport organiseren op vrijdag 10 november 2017 een congres dat in het teken staat van het onderzoek naar de personal training markt in Nederland. Welke kengetallen heeft het onderzoek opgeleverd, wat betekent dat voor personal training in ons land en welk toekomstperspectief levert dat op?

Het congres laat u kennismaken met nieuwe ontwikkelingen in de personal training markt in Nederland en geeft u inspiratie hoe u uw bedrijf kunt verbeteren!

Datum: vrijdag 10 november 2017
Tijd: 10.00 - 14.00 uur
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24 te Houten
De aanbieding voor leden van NL Actief en FITNED.NL is € 49,50 (incl. lunch en een gratis boek).
Niet-leden betalen € 69,50 (incl. lunch en een gratis boek).
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en u ontvangt een factuur.

Klik hier om u aan te melden

 

Door Start2Move | 31-10-2017


Meer lezen over: