Scholingssysteem Start2Move 2018

20 Dec

Start2Move heeft als doel cursisten te begeleiden naar een succesvolle carrière in de sport- , fitness- en health branche. Om succesvol te blijven is het belangrijk dat cursisten zich te blijven ontwikkelen en (bij)scholen om zo op de hoogte te blijven van o.a. de laatste ontwikkelingen en trends in de snel veranderende markt

Scholingspunten 2018
Vanaf 1 januari '18 is het mogelijk Start2Move Scholingspunten te behalen. Deze Scholingspunten kan je behalen door middel van het volgen van o.a. opleidingen, cursussen, workshops en lezingen aangeboden door Start2Move. Het te ontvangen aantal Scholingspunten is terug te vinden op onze website bij de afzonderlijke opleidingspagina's, op het behaalde certificaat of diploma en (in de toekomst) op de online leeromgeving e-Start. 

De Scholingspunten worden pas toegekend als alle lesdagen zijn gevolgd en het certificaat of diploma is uitgereikt. Per dagdeel ontvangt een cursist 1 Start2Move Scholingspunt. Na afronding van bv. een 4 daagse cursus Sport en Voeding ontvang je 8 Start2Move Scholingspunten. 

Waarom Scholingspunten behalen?
Het scholingssysteem is opgezet om een Leven Lang Leren te bevorderen en cursisten te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Met deze Scholingspunten kan je aan jouw (potentiele) werkgever en/ of klanten laten zien, dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche en/of veelzijdig bent opgeleid. De behaalde Scholingspunten kan je op termijn bovendien verzilveren voor leuke acties, aanbiedingen en kortingen.

Het Scholingssysteem heeft geen verplichtend karakter of minimale eis en gaat uit van een positieve benadering. Dit betekent dat een cursist die zich blijft (bij)scholen hiervoor zal worden beloond. Het is op dit moment nog niet mogelijk om elders gevolgde (bij)scholingen te laten bijschrijven op e-Start.

Voor meer informatie of vragen graag het contactformulier invullen. 

Door Jelmer Siemons | 20-12-2017


Meer lezen over: