Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer?

08 Nov

Ben jij (binnenkort) gediplomeerd Personal Trainer en heb jij altijd gedroomd van je eigen Personal Training bedrijf? Ben je bovendien op zoek naar vrijheid, maar kan je wel de nodige support gebruiken op zakelijk vlak? Volg dan de workshop ‘Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer’ en ga samen met onze partner LAPT International BV de uitdaging aan!

Waar kan LAPT mij zoal bij helpen?

  • De opstart van jouw eigen bedrijf (o.a. ondernemingsplan, Kamer van Koophandel, boekhouding)
  • Het opzetten van jouw eigen website en het inrichten van jouw social media kanalen
  • Het ontwikkelen van jouw eigen marketingstrategie en -campagnes
  • Salestrainingen, -tips en -protocollen om klanten te werven en te behouden
  • Het opzetten van nieuwe businessmodellen met o.a. LAPT KNOCK-OUT
  • Diverse juridische en praktische vraagstukken over o.a. AVG en BTW-aangiftes
Wat kan ik van deze workshop verwachten?
Deze workshop wordt verzorgd door een ervaren LAPT Business Coach die jou gaat helpen de eerstvolgende stappen te nemen om jouw droom als zelfstandig Personal Trainer (met of zonder eigen studio!) te verwezenlijken. Na afloop van deze workshop is het mogelijk (niet verplicht!) om je aan te sluiten bij LAPT voor verdere ondersteuning en begeleiding.


Direct inschrijven


Wanneer wordt deze workshop verzorgd en wat zijn de kosten?
Je kunt deze workshop volgen op vrijdag 30 november 2018 van 13.00 tot 16.00 uur en dinsdag 4 december 2018 van 19.00 tot 22.00 uur in het Landstede Sportcentrum in Zwolle (Hogeland 10). De kosten voor deze workshop bedragen €69.- inclusief een maand lang gratis toegang tot de LAPT Library. Je vindt hier een complete bibliotheek met relevante content op het gebied van Marketing en Sales. 

Voor wie is de workshop ‘Aan de slag als zelfstandig LAPT Personal Trainer’?
Deze workshop is met name geschikt voor gediplomeerde Personal Trainers en/of trainers die het Personal Trainer diploma binnen enkele maanden verwachten te gaan behalen en die (wellicht) in de toekomst een eigen PT bedrijf willen gaan starten*. 

* Deze workshop is ook geschikt voor Personal Trainers die al een eigen studio hebben of als ZZP-er werkzaam zijn en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op zakelijk vlak.

Ik heb wel interesse maar kan niet bij deze workshop aanwezig zijn, wat nu?
Op 24 en 25 november zijn LAPT en Start2Move aanwezig tijdens de FitFair in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt hier niet alleen kennismaken met één van de LAPT Business Coaches, maar ook lezingen volgen over o.a. LAPT 2.0 en LAPT KNOCK-OUT. Voor meer informatie kan je ook altijd mailen naar info@lapt.nl of bellen naar 088 850 76 48. Heb je nog geen toegangsticket voor Fitfair, bestel deze dan hier met 10% korting (kortingscode Start2Move). 
 
NIEUWE CURSUS: LAPT KNOCK-OUT

Op zaterdag 27 januari 2019 gaan we van start met de vernieuwde 2-daagse cursus LAPT KNOCK-OUT. Deze cursus is speciaal ontworpen voor Personal Training en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de groeiende populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. 

LAPT KNOCK-OUT

Door Jelmer Siemons | 08-11-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.