4 cursussen met KNVB licentiepunten

28 May

KNVB licentiepunten behalen?
Bij de Voetbal Academy van Start2Move starten we op korte termijn met een aantal -door de KNVB erkende- voetbalcursussen. Deze cursussen zijn onder andere geschikt voor Voetbaltrainers, (Herstel)trainers, Fysiotherapeuten en Verzorgers die graag meer specifieke kennis willen opdoen in de voetbalsport.

Trainerslicentie verlengen
Heb jij een trainerslicentie en moet deze op korte termijn verlengd worden? Dit kan als jij in de afgelopen vijf jaar minimaal 12 licentiepunten hebt behaald. Voor een UEFA Pro is dit 15 licentiepunten in de afgelopen drie jaar. Heb jij nog licentiepunten nodig dan hebben wij mogelijk een aantal interessante cursussen voor jou!

Conditietrainer Voetbal (inclusief testen en meten)
Za. 9 juni 2018 – Zwolle
9 KNVB Licentiepunten
Deze 3-daagse cursus is o.a. geschikt voor voetbaltrainers, verzorgers en fysiotherapeuten die graag meer specifieke kennis en vaardigheden willen opdoen op het gebied van fysieke training bij voetballers. Aan de hand van diverse praktijkgerichte, vernieuwende oefeningen en tips leer je het maximale te halen uit jouw team en individuele spelers. Daarnaast staat dag 2 in het teken van diverse testen en metingen voor voetballers.
Meer informatie

Periodisering Voetbal
Vr. 22 juni 2018 – Zwolle
3 KNVB Licentiepunten
De 1-daagse cursus is o.a. geschikt voor Voetbaltrainers, Conditie- en Hersteltrainers, Fysiotherapeuten, Verzorgers en Personal Trainers die graag meer specifieke kennis willen opdoen over Periodisering in het amateur- en profvoetbal.
Meer informatie

Hersteltrainer Voetbal
Zo. 24 juni 2018 – Zwolle
Za. 30 juni 2018 – Amsterdam
6 KNVB Licentiepunten
Deze 2-daagse praktijkgerichte cursus o.a. geschikt voor Voetbaltrainers, Hersteltrainers, Fysiotherapeuten en Verzorgers die graag meer specifieke kennis en praktische tools willen leren over hersteltraining en/of blessures in de voetbalsport. De cursus is zowel geschikt voor trainers die in het amateur- als in het profvoetbal werkzaam (willen) zijn.
Meer informatie

Video Analist Voetbal
Wo. 17 oktober 2018
4 KNVB Licentiepunten
Tijdens de 4-daagse cursus Video Analist Voetbal ga je actief aan de slag om trainingen en wedstrijden te analyseren met het analyseprogramma Nacsport. Vervolgens krijg je praktische tools aangereikt hoe jij dit als trainer kunt gebruiken bij jouw team of speler. Een absolute meerwaarde in het hedendaagse voetbal!
Meer informatie

 

Door Danique Aardema | 28-05-2018


Meer lezen over: