Baukje de Haas

Baukje’s liefde voor bewegen ontstond al op jonge leeftijd. Vanuit een wens om ook les te geven, startte Baukje een studie aan de Sport Academie CIOS in 2004. Naast haar opleiding tot docent werd Baukje vrij snel actief in de fitnessbranche. Vanaf 2006 is Baukje werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer. Ook gaf ze tal van groepslessen zoals aerobics, spinning, body pump etc.
 
Haar interesse voor het menselijk lichaam was geprikkeld. Alleen gezonde mensen helpen bleek daarin niet genoeg. De uitdaging om ook mensen met fysieke klachten of beperkingen te helpen was reden voor het starten van de opleiding Fysiotherapie in 2009. Deze studie startte zij in België en heeft ze vol enthousiasme succesvol afgerond in Nederland. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als Instructeur, Personal Trainer en Fysiotherapeut heeft Baukje haar eigen praktijk en studio Fittrr in Rotterdam opgericht.
 
In 2016 is ze gestart met les geven bij Start2Move om ook andere professionals enthousiast te maken over het vak fitness en personal training. Kennisoverdracht en vertellen over je ervaringen en passie is wat ze het liefst doet.

Baukje de Haas
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Personal Trainer Business
Fitnesstrainer B Avondopleiding
Medical Personal Trainer - Bovenste Extremiteit
Medical Personal Trainer - Onderste Extremiteit
Medical Personal Trainer