Basis Yoga Trainer

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

4 lesdagen

Locaties

Diverse locaties

Cursusprijs

€470,- 

Vooropleiding

Wenselijk

Cursustegoed

€ 40

Telefoon

088 850 7648

Cursus Basis Yoga Trainer

Deze vierdaagse cursus neemt je mee in de basics van yoga: de ademhaling, de asana’s (de houdingen), de begeleiding van de asana’s en uiteraard het lesgeven in yoga! Na het volgen van deze cursus kun je een yoga basics groepsles geven of onderdelen uit de yoga basics gebruiken in je personal training. 

Sinds januari 2018 wordt deze cursus aangeboden als Yogadocent (level 1).
 

Inhoud Basis Yoga Trainer

Tijdens deze 4 daagse specialisatie leer je de basics van yoga die je vervolgens kunt inzetten in een groepsles of op individueel niveau. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus:
  • Ademhaling (pranayama) en de diverse vormen van (diepe) ademhaling
  • Houdingen (Asana’s)
  • Basis anatomie gerelateerd aan de houdingen
  • Yoga basics les
  • Lesgeven en begeleiden in yoga
Aan het eind van de cursus ben je in staat om  de yoga basics direct praktisch te vertalen naar je eigen klanten en/ of yoga basics lessen te verzorgen.
Bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus het certificaat "Basis Yoga Trainer" uitgereikt.

Over de docent

Deze cursus wordt verzorgd door Jorieke Steenaart. Jorieke heeft na het afronden van de ALO (2003) jaren als docent bewegingsonderwijs gewerkt en is zelf in 2007 in contact gekomen met yoga. Na jaren beoefening was het lesgeven in yoga een logische volgende stap. Dit vanuit haar passie om mensen te enthousiasmeren in beweging te komen en te houden. Na afronden van de yogaopleiding(en) is Jorieke geregistreerd yoga alliance docent (RYT) en heeft ervaring opgedaan in het verzorgen van yogalessen voor klimmers, vinyasa yoga  lessen vanuit haar eigen bedrijf JOOGA en voor diverse yogascholen.

Cursusdata en locaties

Cursusdata cursus Basis Yoga Trainer (4 lesdagen) 

Sinds januari 2018 wordt deze cursus aangeboden als Yogadocent (level 1).
 
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.