Basis Looptrainer 2

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

3 lesdagen

Cursustegoed

€ 30

Telefoon

088 850 7648

Basis Looptrainer 2

Tijdens deze 3-daagse praktijkgerichte vervolgcursus Basis Looptrainer 2 zullen allereerst de belangrijkste (en moeilijkste) onderwerpen worden herhaald uit de cursus Basis Looptrainer waarna we al snel de verdieping gaan zoeken op het gebied van o.a. Looptechniek en Loopscholing en een groot aantal nieuwe, uitdagende trainingsvormen. Tijdens de cursus leer je niet alleen een trainingsplan voor de beginnende, maar ook voor de half gevorderde hardloper (tot halve marathon) op te stellen. Daarnaast is er aandacht voor veel voorkomende hardloopblessures, sportvoeding en het opzetten van je eigen hardloopclinic.

Inschrijven

Inhoud van de cursus Basis Looptrainer 2

Een aantal onderwerpen die tijdens de vervolgcursus aan bod komen zijn:

  •      Verdieping Looptechniek en loopscholing (incl. video-analyse)
  •      Diverse nieuwe trainings- en spelvormen
  •      Methodiek en didactiek (explicitiet versus impliciet leren)
  •      Opstellen van een trainingsplan voor minimaal 12 weken (tot halve marathon) 
  •      Opzetten van een loopclinic voor o.a. een 10 km of halve marathon
  •      Sportvoeding 
  •      Veel voorkomende hardloopblessures
  •      Materiaalkennis 

De cursus bestaat uit een afwisseling van theorie en praktijk en wordt verzorgd door een meervoudig gediplomeerd trainer met jarenlange ervaring in de loopsport. Tijdens de cursus heb je bovendien toegang tot onze online leeromgeving met diverse interessante filmpjes, oefeningen en aanvullende documenten.

Cursusgegevens Basis Looptrainer 2

Lestijden en zelfstudie

De cursus bestaat uit 3 lesdagen die duren van ca. 10.00 uur tot 15.30 uur. 

Lestijden kunnen variëren per locatie en lesdag en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De geschatte zelfstudie is 2 tot 4 uur per week, afhankelijk van de aanwezige voorkennis.

Vooropleiding

Het is raadzaam om allereerst de cursus Basis Looptrainer of een vergelijkbare cursus te volgen. De snelheid die je moet kunnen lopen, dient minimaal net zo hoog te zijn als de snelheid van de groep(en) waaraan je gaat lesgeven.

Lesmateriaal

Heb jij de cursus Basis Looptrainer nog niet gevolgd dan ontvang je het boek Looptraining van A tot Z.

Data en locaties

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.

Kosten

2 maandelijkse termijnen van € 178
Betaling ineens € 345

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lesmateriaal. 

Belastingvoordeel

Geef je in 2019 meer dan € 250 uit aan cursussen en/of opleidingen die aansluiten bij je (toekomstige) beroep? Dan is het mogelijk om een (groot) gedeelte van deze kosten terug te krijgen via de Belastingdienst. En dat bedrag kan aardig oplopen!  Bereken hier je belastingvoordeel

Examen en diplomering

Bij 100% deelname ontvangt de cursist aan het eind van de cursus het certificaat Basis Looptrainer 2. 

Cursustegoed

Bij Start2Move spaar je op een leuke manier cursustegoed bij elkaar. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Hoe meer je bij ons studeert, hoe meer cursustegoed je opbouwt. Je ontvangt voor de cursus Basis Looptrainer 2 € 30 cursustegoed. 

Na afronding van de cursus of opleiding schrijven we automatisch het cursustegoed bij in je online leeromgeving e-Start. Hier kun je het cursustegoed inwisselen voor korting op een groot aantal van onze cursussen en opleidingen. 

Inschrijven

Ben jij enthousiast over de cursus Basis Looptrainer 2? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button en ga direct van start! 

Inschrijven