Assistent Fitnesstrainer A

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

5 lesdagen

Locaties

Arnhem

Cursusprijs

Vanaf € 125 per maand

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 50

Telefoon

088 850 7648

De Assistent Fitnesstrainer (niveau 2) assisteert de Fitnesstrainer (niveau 3) in het fitnesscentrum. Deze opleiding wordt meestal gezien als een opstap naar Fitnesstrainer A. Je maakt op niveau 2 bijvoorbeeld zelf nog geen trainingsschema’s voor sporters en geeft ook nog niet zelfstandig les. Wel is er veel aandacht voor praktische en communicatieve vaardigheden. Onderwerpen die aanbod komen zijn o.a. de eigen vaardigheid en techniek, de werking van het menselijk lichaam, cardio- en krachttraining, testen en meten en voeding.

Een opleidingsdag zal voor ca. 30% theoretisch en ca. 70% praktisch van aard zijn. Hierbij zal de (eenvoudige) theorie ondersteunend zijn aan het praktijkgedeelte. Na lesdag 5 is er de mogelijkheid om (vrijblijvend) op een nader individueel in te plannen datum deel te nemen aan het theorie-examen. Cursisten ontvangen bij 100% deelname sowieso een certificaat van deelname. 

Voor meer informatie en een persoonlijk advies verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor op onderstaande button klikken en je gegevens achterlaten. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Kosten
5 maandelijkse termijnen van € 125
2 maandelijkse termijnen van € 305
Betaling ineens € 599
 


MEER INFORMATIE

Cursusdata en locaties

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.