Assistent Fitnesstrainer A

Aantal lesdagen

6 lesdagen

Cursusprijs

5 termijnen van €159,- incl. examen

Bereken uw belastingvoordeel

Locaties en startdata

Diverse locaties

Vooropleiding

Niet vereist

De Assistent Fitnesstrainer (niv. 2), zoals de naam al zegt, assisteert de Fitnesstrainer (niveau 3) in het fitnesscentrum. Deze opleiding wordt meestal gezien als een opstap naar Fitnesstrainer A. Je maakt op niveau 2 bijvoorbeeld zelf nog geen trainingsschema’s voor sporters en geeft ook nog niet zelfstandig les. Wel is er veel aandacht voor praktische en communicatieve vaardigheden. Onderwerpen die aanbod komen zijn o.a. de eigen vaardigheid en techniek, de werking van het menselijk lichaam, cardio- en krachttraining, testen en meten en voeding.

Een opleidingsdag zal voor ca. 30% theoretisch en ca. 70% praktisch van aard zijn. Hierbij zal de (eenvoudige) theorie ondersteunend zijn aan het praktijkgedeelte. Lesdag 6 is er de mogelijkheid om (vrijblijvend) deel te nemen aan het theorie- en praktijkexamen. Cursisten ontvangen bij 100% deelname sowieso een certificaat van deelname. 

Voor meer informatie en een persoonlijk advies verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor op onderstaande button klikken en je gegevens achterlaten. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
 


MEER INFORMATIE


 


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      09:00 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.